SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 04.04.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 04.04.2021

04 Nisan 2021 Pazar - 09:03




Olaylar ve Yaşananlar | 04.04.2021





YAZICI’DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı muhalefet temsilcileri tarafından dile getirilen erken seçim söylemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yazıcı, erken seçim söylemlerinin yapay ve çaresizlik içinde yapıldığını ifade ederek "Türkiye'nin seçimi yenilemesini gerektirecek herhangi bir neden ortada gözükmüyor. Hükümetimiz dimdik ayakta, parlamento çalışıyor. Bir hükümet kurma bunalımı ortada yok. Bir meclis başkanı seçememe gibi bir sorun yok. Dolayısı ile bir erken seçim ile meclisin yapısının yenilenmesini gerektirecek herhangi bir sebep yok. Seçimler inşallah Anayasada yer aldığı gibi 2023 yılında gerçekleşecek" dedi.

AYVAZOĞLU TÜRKEŞ’İ UNUTMADI

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu partisinin Araklı ilçe başkanı Şabak Bıyık ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ile birlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular. Vali Ustaoğlu’na teşekkür eden Ayvazoğlu, MHP’nin unutulmaz lideri Alparslan Türkeş’i de ölüm yıldönümü ile ilgili  "Bir millet iman ve ahlâk ile yaşar. Bir milletin güçlü olması, insanların güçlü, kuvvetli olması her şeyden evvel imanlı olmasına ve ahlaklı olmasına bağlıdır." Sözlerinin sahibi merhum siyasetçi Alparslan Türkeş’i vefatının 24’üncü sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum” paylaşımında bulundu.

ATSO’DAN ARDANUÇ’A ÇIKARMA

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Seçkin Kurt, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ardanuç ilçesinde esnafın istek ve sorunlarını dinledi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kurt; “İlçe üye ziyaretlerimizin ikincisini Ardanuç ilçemize gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. Ardanuç ilçemizde bulunan üyelerimizin sorunlarını ve isteklerini dinledik. Daha sonra İlçe Belediye Başkanı Yıldırım Demir’i ziyaret ederek istişarede bulunduk. Sayın Belediye Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Ardanuç ziyaretimiz esnasında Yusufeli ilçemiz Dereiçi Köyü’nde büyük bir yangın olduğunu haberini aldık. İlk haberlere göre 50 civarında evin yandığı, hayvanların telef olduğu yönünde. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

HACISALİHOĞLU STK’LARLA BULUŞUYOR

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu sahayı boş bırakmıyor. Yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte ziyaretlerini sürüdüren Hacısalihoğlu, “Kuyumcular ve Saatciler Oda başkanımız Ali Yazıcı ve yönetimini ziyaret ettik.Sektörün sorunları ve kuyumcu kent projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Hacısalihoğlu, “Trabzon sanat evinden değerli başkanlarımızı misafir ettik.Trabzon sanat kültür ve etkinlikleri üzerine sohbet ettik. Tadilatı biten binalarında görüşmek dileğiyle.
STK ve meslek kuruluşları ziyaretlerimize Eczacılar odası başkanımız syn Çetin Kansız ve yönetim kurulu ile devam ettik. Sektörel sorunlar ,salgın süreci ve şehir hassasiyeti üzerine verimli bir görüşme oldu. Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi

ÇAKIR RİZE VALİLİĞİ’NE ATANDI

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığında Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda Bilgi İşlem Şefi olarak görev alan Çetin Çakır, Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atandı. Ataması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından onaylanan Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çakır, Ramazan ayının ilk haftasında memleketi Rize’deki yeni görevine başlayacak. Atamadan önce Rize İl Mahalli İdareler Müdürü Muhammet Kalyoncu, bu göreviyle birlikte Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini de başarılı bir şekilde vekaleten yürütüyordu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap