SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 04.04.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 04.04.2020

04 Nisan 2020 Cumartesi - 09:25




Olaylar ve Yaşananlar | 04.04.2020





AYVAZOĞLU FARKI

Yaşadığımız zor süreçte güzel gelişmeler de yaşanıyor. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun farklılıkların farkındayız ve daha güzel bir dünya için bir aradayız diyerek sürdürdüğü çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Ayvazoğlu’nun bu anlamda takdire şayan çalışmaları birçok kişiye de umut oluyor. Ayvazoğlu, 27. dönemde TBMM çatısı altında gururla temsil ettiğim şehrimin milletvekili olarak, görev aldığım Araştırma Komisyonumuzun sonuç raporunu tamamlayarak TBMM başkanlığına teslim ettik . Komisyon çalışmalarımız sırasında belirlenen eksikliklerin ve sahada yaşanan güçlüklerin tesbit edilmesi durumunda komisyon çalışmalarının sonuçlanması beklenmeden paydaş bakanlıklar tarafından hemen çözüme ulaştırılarak hizmete devam edilmesi gösteriyor ki siyaset üstü çalışan tüm üyelerimizle birlikte üzerimize aldığımız görevi tamamlamanın huzuru içerisinde konunun alandaki uygulamalarını takip edeceğiz Bundan sonrasında. Ve hep olduğu gibi özelde memleketim Trabzon’da sonrasında ülkemde ve dünyada tüm dezavantajlı grupların yanında ve yakınında olacağız” dedi.

DİKKAT CEZA VAR!

Trabzon Valiliği kente geliş gidişler için önemli bir karar aldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İl Hıfzıssıhha Kurulu’nca alınan karar doğrultusunda, şehrimize her ne şekilde olursa olsun (kara yolu, deniz yolu, hava yolu) giriş yapacak kişiler, 14 gün süreyle ikametgâhlarında gözlem altında tutulacaktır. Söz konusu kişilerden, ikametgâhlarından ayrılmamaları yönündeki ikaza uymayanlara, 3 bin 150 lira idarî para cezası uygulanacaktır." ifadelerine yer verildi.

BAYBURT’TA 2 KİŞİ YAŞIMINI YİTİRDİ

Bayburt’taki vaka sayısı 18 olarak biliniyordu. Ölüm olmayan ilimiz olan Bayburt’ta dün yoğun bakımda tedavi altında olan 80 yaşındaki D.M. ile eşi 80 yaşındaki E.M. hayatını kaybetti. Bayburt'ta koronavirüsten ilk kayıplarımız olan iki hastaya Allah'tan rahmet diler, hastanede tedavi altında bulunan hastalarımıza da acil şifalar dileriz.

NAS’IN ÇAĞRISI

Gümüşhane’nin Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasına Kelkit Belediyesi olarak destek olacaklarını açıkladı. Başkan Nas, "Gün, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma günüdür" diyen Başkan Nas, Kelkit Belediyesi olarak salgının ilk anından itibaren gerekli çalışmaları yaparak tedbir aldıklarını belirtti. Zorlu süreci hep birlikte aşacaklarını, bunun için de dayanışmaya, birlik ve beraberlik ruhuna ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Nas, imkanı olan tüm hayırseverleri kampanyaya katılarak gereken desteği vermeleri konusunda çağrıda bulundu. Başkan Nas, "Bu zorlu süreç elbet geride kalacak, ancak her zaman olduğu gibi bu dönemde de milletimizin fedakarlığı ve dayanışması hafızalarda kalacaktır" dedi.

IŞIĞIMIZ SÖNMESİN

Esnaf ve sanatkârın sokağın ışığı olduğunu vurgulayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnafımız akşamları sokakları aydınlatır, sabahları sokağın sesi, hareketi, ışığıdır. Işığımız sönmesin. Bu ışığın sönmemesi için devletimizin verdiği desteklerden esnafımız faydalanmalı. Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde taksiciden, kahveciye, fırıncıya, kuaförden bakkala tüm esnafımızı kapsayan destekler artırılmalı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap