SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 04.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 04.01.2021

04 Ocak 2021 Pazartesi - 09:32




Olaylar ve Yaşananlar | 04.01.2021





ERDOĞAN: VATANDAŞIN YANINDAYIZ

Rizeli hemşehrimiz AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, pandemi sürecinde vatndaşların yanında olduklarını belirtti. 2021 yılında desteklerine devam edeceklerini kaydeden Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “2020’de, Covid-19 nedeniyle, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında çalışanlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza, doğrudan destek ve yardım olarak yapılan ödeme tutarı 45 Milyar TL. 2021’de de milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

UNUTMAYIN

MHP İzmir Milletvekili ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, “Unutmayınız ki Covid-19'un aşısı bulunur, ilacı da bulunur fakat küresel ısınmanın aşısı yoktur, bunun önlemlerinin bir an önce alınması ve acilen milli bir su kanununun hayata geçirilmesi gerekiyor. Yağışlar değiştikçe ve kar yağmadıkça su sorunu her alanda yaşanacaktır” dedi.

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Leonard Cohen’in, “Herkes biliyor geminin su aldığını! Herkes biliyor kaptanın yalan söylediğini!” sözlerini paylaşarak, “Balyoz kumpas davası kurulurken Fenerbahçe ordu evinin önünde Fetönün bildirisini okuyan kişi bu defa parlamentoda Hamza Yerlikaya'nın sahte lise diplomasını savunuyor. Değişen bir şey yok” İfadelerini kullandı.

22 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINDI

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına alınan 22 öğretim üyesiyle birlikte toplam kadro sayısının 122'ye yükseldiği belirtildi. Üniversitenin tıp fakültesi kadrolarında son 18 ay içinde 46 da araştırma görevlisi atandığı aktarılan açıklamada, atanan toplam araştırma görevlisi sayısının 2020 yıl sonu itibarıyla 70'e yükseldiği kaydedildi.  Toplam akademisyen sayısının son 18 ay içinde 109'dan 192'ye yükselerek, yüzde 76 oranında bir artış gerçekleştiği kaydedilen açıklamada, 34 ana bilim dalına yayılan öğretim üyesi kadrolarının 54'ü Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümünde, 52'si Dahili Tıp Bilimleri Bölümünde, 16'sının da Temel Tıp Bilimleri Bölümünde bulunduğu ifade edildi.

ARAKLI’YA MÜJDE VAR

Trabzon’un Araklı İlçesi Karadere Vadisinde gerçekleşen bisiklet ve yürüyüş yolu projesi çalışmaları devam ediyor. Boyama ve çevre düzenleme çalışmaları yapılan projede çalışmaların devam edeceği ifade edildi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, çevre düzenlemesi ve led ışıklandırma çalışmaları ile oldukça güzel bir görüntü ortaya çıkacağını söyledi. Öte yandan vatandaşlar da projenin hayata geçirilmesinden ötürü memnuniyeti dile getirdiler.

KONUT VE DÜKKANLAR SATIŞA ÇIKARILDI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Rize Güneysu'daki kentsel dönüşüm projesinin birinci etabı kapsamında 93 konut, 20 dükkandan 20 tanesini satışa çıkacak. Kuralı satışların yapılacağı projede konutların tamamı 2+1'lerden meydana geliyor. Başvurular 11 Ocak'la 15 Ocak arasında gerçekleştirilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap