SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 03.08.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 03.08.2020

03 Ağustos 2020 Pazartesi - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 03.08.2020





BABACAN ORDU’DA

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ailesiyle birlikte bayram tatilini Ordu’da geçiriyor. Ordu’da herkes Babacan’ı kimin misafir ettiğini merak ediyor. Babacan, Ordu’da ilk olarak Çambaşı Yaylası’na gitti. Geceyi buradaki bir otelde geçiren Babacan yaylayı da gezmeyi ihmal etmedi. Mesudiye ve Gölköy Ulugöl’ü de ziyaret eden Babacan daha sonra Aybastı Perşembe Yaylası’na geçti. Deva Partisi lideri Babacan, Ordu’nun yaylalarına hayran kaldığını söyledi.

ALKAN’DAN BAYRAM MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Alkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz milletimizden ricam; bayramımızı salgın tedbirlerine uyarak geçirelim. Sosyal mesafe ve maske kuralına riayet edelim. Bu bayram, sevdiklerimizle telefon vasıtasıyla bayramlaşalım. En yakın zamanda virüs illetinden kurtulacak ve bayramlarımızı eskiden olduğu gibi hep beraber, huzur ve saadet içerisinde geçireceğimize inancım tamdır. Bu vesileyle, geleceğin milliyetçi Türkiye’sinin kurulması ülküsüyle eriştiğimiz Kurban Bayramı'nın, Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum."

KILIÇ’TAN DENİZ’E ZİYARET

CHP’nin ilk türbanlı Parti Meclisi (PM) üyesi olan Av. Sevgi Kılıç, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’i ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Deniz, bölgenin sorunlarıyla ilgili Kılıç ile ortak çalışacaklarını söyledi. Deniz, “37. olağan kurultayımızda Parti Meclisi üyeliğine seçilen Oflu hemşehrimiz Av. Sevgi Kılıç ziyaretimize geldi. Ülke ve bölge gündemine dair değerlendirmelerde bulunduk. Bundan sonraki süreçle ilgili ortak çalışma programı oluşturmaya karar verdik” dedi.

ARAKLI’DAN TEPKİ VAR

Trabzon Araklı’da vatandaşlardan şikayetler geliyor. Vatandaşlar, ilçe genelinde bazı işlerin gelişigüzel yapıldığından dert yanıyor. Geçtiğimiz günlerde Araklı-Karadere yolunda çalışma yapılmış ve yoldaki asfaltın bazı bölümleri bu çalışmadan ötürü sökülmüştü. Otogar mevkiinde Araklı-Karadere yolunun başlangıcında sökülen asfalt birkaç hafta önce yeniden onarıldı. Ancak gelişigüzel yapılan bu onarım yolun pürüzlenmesine neden oldu. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Burada yol düzgün bir şekilde onarılmadığı için sürücüler sorun yaşayabiliyor. Hafif tümsek oluşmuş. Bazı sürücüler, yoldaki bu tümseği fark edemeyip hızlı bir şekilde araçlarını sürüyor. Bu durumdan hem araçlar zarar görüyor hem de Allah korusun kaza olabilir. Böyle çalışma, onarım mı olur? Sadece burada değil ilçemizin birçok bölgesinde bu tür baştan savma yapılan işleri görmek mümkün. Bu yollar, böyle gelişigüzel yapılacaksa yapılmasın daha iyi. Bu işleri, daha yapılırken denetleyen birileri olmalı” dediler.

RİZE’DE YILLARIN HASRETİ SONA ERİYOR

Yıllardan beri bir türlü tamamlanamayan Rize-Pevlivantaşı-Yolbaşı- Kalkandere Kara Yolu’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Çift şerit ve çift tünelin olduğu kara yolundaki çalışmaları AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı da yakından takip ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Rize merkezden Yolbaşı Kalkandere üzerinden ileride Kalkandere Çayırlı arasında planlanacak bir tünelle Ovit yoluna çok daha kısa bir zamanda ulaşılmasına imkan sağlanmış olacak. Vatandaşlar, memnuniyetini dile getirirken proje için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap