SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 03.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 03.01.2021

03 Ocak 2021 Pazar - 10:16




Olaylar ve Yaşananlar | 03.01.2021





TAŞÇI’DAN MÜJDE

AK Parti Ordu Milletvekili Ergun Taşçı, Fatsa ve Kumru’ya müjde verdi. Taşçı, “DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız  ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Fatsa ilçe merkezi Elekçi Irmağı 2. kısım inşaatı ile Kumru Elekçi Irmağı 4. kısım inşaatı işlerinin ihale oluru, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanlığına gönderilmiş ve bakanlıkça onaylanmıştır” dedi. Taşçı, “Bu yatırımların Fatsa’mıza ve Kumru’muza hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız’a, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİZ VARIZ

Kadın cinayetlerine tepki gösteren Bayburt CHP Kadın Kolları İl Başkanı Zübeyde Erol ve Demirözü CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Reyhan Can, “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak; Türkiye’nin her bir köşesinde örgütleniyoruz. Hızla artan kadın üyelerimizle, her geçen gün sesimizi çoğaltıyoruz. Şiddet gören, yalnızlaştırılan kadın ve çocuklara YaşamHak destek hattımızla ulaşıyoruz. Onlara ‘Yalnız değilsin biz varız’ diyoruz. Kadın dernekleriyle kenetlenerek, örgütlü mücadelemizi büyütüyoruz. 2021 yılında, dipten gelen bir dalgayla kadınların, ülkemizin kaderini değiştireceğine inanıyor, hepinizi en içten dileklerimizle selamlıyoruz” açıklaması yaptı.

KAYA’DAN TEPKİ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Cumhurbaşkanının vitrin mankeni sözleri üzerine, “Kadınları hayatta ve siyasette sembolik olarak tanımlayan anlayış, şimdi de PM Üyemiz Trabzonlu Avukat  Sevgi Kılıç’ı başörtülü olduğu için aşağılamaya çalışıyor. Sevgi Kılıç kardeşimize vitrin mankeni benzetmesini asla kabul etmiyor, kınıyorum. İşine gelince ‘başörtülü bacım’ işine gelmeyince ‘vitrin mankeni’ diyen bu kötücül anlayışı reddediyoruz!” dedi.

TATLI İLE DEVAM

Giresun AK Parti’de mevcut İl Başkanı Kenan Tatlı ile yola devam edileceği öğrenildi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasıyla birlikte Tatlı'nın il başkan adaylığının çok yakında resmen açıklanacağı değerlendirmesi yapılıyor. Aralık ayında yapılacağı duyurulan AKP Giresun İl Kongresi’nin ertelenmesiyle birlikte kongrenin henüz tarihi netleşmese de ocak ayı ortası veya şubatın ikinci haftası yapılacağı söyleniyor.

SOYDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

İYİ Parti kurucusu İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, “Çin zulmü altındaki Doğu Türkistan Türkleri konusundaki endişeler haklıdır. TBMM’de beklemekte olan Suçluların İadesi Andlaşması, Dışişleri ve Adalet komisyonlarında kabul edildikten sonra Genel Kurul’da görüşülecektir. Soydaşlarımızdan yana olacağız. Onları ölüme gönderemeyiz. 2021 yılının Türk milleti için umutların yeşereceği, yaşama sevincinin artacağı, maddi ve manevi gelecek planlarının gerçekleşeceği, hak-hukuk-adalet anlayışının hakim olduğu, yalansız-dolansız, huzurlu- güvenli bir yıl olmasını temenni ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap