SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 02.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 02.05.2019

02 Mayıs 2019 Perşembe - 11:11




Olaylar ve Yaşananlar | 02.05.2019





AKSU SOKAK YOLU

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Toklu Mahallesi Aksu Sokak sakinlerinin bir isteği var. Mahalle sakinleri, “Merkez Bankası’nın arkasından sahile inen yol çok dik ve rampa. Burada araçlar rampanın dik olması nedeniyle sıkıntı yaşamakta. Bilhassa yağışlı havalarda iniş yapan araçlar kayarak tehlike arz ediyor. Maddi hasarlı kazalar yaşanıyor. Rampadan çıkışta ise araçların yolda kaldığını görüyoruz. Daha büyük kazalara neden olmaması için bu yola önlem alınmasını istiyoruz. Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’ten bu sorunumuza el atmasını bekliyoruz. Verdiğimiz dilekçelere henüz cevap alamadık. Bu sorunun çözümü için ilgili ve yetkilileri göreve çağırıyoruz” dedi.

GÜVEN: SATIŞ YOK




Bölgemizde veya ülkemizde dile getirilen iddiaların, kulislerin yer aldığı bu köşede dün iş adamı Hasan Güven’in Yıldızlı Medikal Park Hastanesi’ni sattığı yönünde kulisleri aktardık. Hasan Güven dün aradı, böyle bir satış yapmadığını dile getirdi. Güven, “Bu iddiayı ve söylentileri dile getirenler belge getirsin. Satış olmadığı gibi ücret de yoktur. Tapudan bakabilirler böyle bir satış var mı diye. Uğraş verdiğim birçok konu varken böyle bir söylemde bulunulması beni çok üzdü” dedi.

RİZE’DE DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR




Rize'de 173 bin metrekarelik dolgu alanında riskli duruma gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Yıkılacak alandaki binalarda kalanlar Rize'nin Salarha beldesinde 52 bin metrekare alan ile merkeze bağlı Yağlıtaş Mahallesi'nde 207 bin metrekarelik alanlara taşınacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen proje ile kentin kültürüne ve mimarisine uygun ve daha az katlı yapılar inşa edilecek. Bu kapsamda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yeni rezerv alanlarının kamulaştırılması için çalışma başlatıldı. Salarha beldesindeki yeni rezerv alanı yapımında sona gelinen 2.9 kilometrelik Salarha Tüneli de Rize ile Salarha arasındaki mesafeyi kısaltacak. Merkez ile rezerv alanı arasındaki mesafenin kısalmasıyla Rize'de yaşam alanının da genişlemesi hedefleniyor.

ZORLUOĞLU KARARLI              

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun "Bir projenin gerçekleşmesi için İŞKUR üzerinden alınan elemanlar arazide çalışacaklar. Kesinlikle bürolarda çalışacak elemanlar almayacağız" dediğini öğrendik.




ÇİFTÇİ’DEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Başkan Çiftçi, Vali Çeber ile birlikte Çayeli’nin sorunlarını masaya yatırdı. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, yeni görevinde Başkan Çiftçi’ye başarı dileklerinde bulundu. Çiftçi de Vali Çeber’e teşekkür etti.




KARAOĞLU DAİRE BAŞKANI OLDU

ÇAYKUR Çay Tarım Daire Başkanlığı’na, Çaykur İşletme ve Üretim Dairesi Başkanlığı başuzmanlarından Zeki Karaoğlu atandı. Karaoğlu, 1989 tarihinde Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çayeli Sabuncular Çay Fabrikası Müdürlüğünde mühendis olarak görev yapan Karaoğlu, 2012 yılında da 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikası Müdürlüğüne atandı.

A BANK’A YENİ MÜDÜR




Trabzon A Bank Şube Müdürlüğü görevini 10 yıldır yürüten Orhan Alemdağ ile yollarını ayırdı, eski Bank Asya Müdürü Ahmet Üniver A.Bank Trabzon Şube Müdürlüğü’ne atandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap