SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 01.07.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 01.07.2020

01 Temmuz 2020 Çarşamba - 09:40




Olaylar ve Yaşananlar | 01.07.2020





GİRESUN’U GURURLANDIRAN ATAMALAR

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü iken Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Atama Şube Müdürlüğü’ne atanan Giresunlu hemşehrimiz Önder Hakan Emen, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Tam bir Giresun aşığı ve memleket sevdalısı olan Emen, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Atama Şube Müdürlüğü’nde de örnek gösterilen çalışmalarıyla büyük takdir topluyor.

Öte yandan Emen’in yanı sıra aslen Ispartalı olan ancak her fırsatta Giresun’u ve Giresunluları çok sevdiğini dile getiren Emniyet Müdürü Süleyman Gökdemir’in kısa bir süre önce İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürü olarak ataması yapıldı. Gökdemir’in de böylesine önemli bir göreve atanması “tam isabet” olarak yorumlandı ve şehirde büyük sevinçle karşılandı.

TAŞÇI’YA BAŞARILAR

Gümüşhane’ye atanan Emniyet Müdürü Celal Taşçı kolları sıvayarak görevine başladı. Taşçı, “Biz yıllarca FETÖ’den çok çektik. Devlet düşmanı olan hangi görüş, hangi yapı olursa olsun onun karşısındayız. Mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi. Taşçı, kararname çıktığında da teftişte olduğunu hatırlatarak, “Benden önceki Emniyet Müdürü arkadaşım Ömer Faruk Karataş’tan devraldık bayrağı. İnşallah daha iyi yerlere taşıyacağız bu bayrağı. Daha güzel işler yapacağız. Gümüşhane’nin marka değerini yükseltmek adına elimden gelen katkıyı sağlayacağım. Polis adına, polisin kalitesini, hizmetinin verimliliğini artırmak için çaba sarf edeceğiz. İnşallah Allah utandırmaz, başarılı oluruz. Bu süreçte halkımızı da her zamanki gibi yanımızda görmek isteriz” dedi. Kamuoyunun yakından takip ettiği Rize Emniyet Müdürünün şehit edilmesi soruşturmasında da görev alan Taşçı’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

TOSUN YALOVA’YA ATANDI

Trabzon Vakfikebir’li hemşehrimiz Ali Tosun, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Müdür Tosun, yeni görevine başladı.

Tosun, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürdüğü sırada Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, siyasi irade ile ilçe Milli Eğitim Müdürü iken Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Akabinde Ali Tosun’a Milli Eğitim Bakanlığı’ndan bir teklif getirildi.  Ali Tosun, İlçe Müdür Yardımcılığı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve 3 yıldır Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. Tosun’a, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanlığı görevi teklif edildi, görüşme yapıldı. Ancak 40 yaşında olan Tosun, henüz yaşının genç olduğunu, bir süre daha Anadolu’da görev yapmak istediğini, sahada çalışmak istediğini ifade etmesi sonucu münhal olan Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Tosun’a başarılar diliyoruz.

AK PARTİ'DE İKİ İSİM DEĞİŞTİ

AK Parti'de grup yönetimi için seçim yapıldı. AK Parti'de yapılan grup yönetimi oylamasında 5 grup başkanvekilinin görevlerine devam etmesi kararı alındı. Meclis Başkanvekili Sadi Süreyya Bilgiç, Grup Başkanı Naci Bostancı, Mevcut grup başkanvekilleri Mehmet Muş, Bülent Turan, Özlem Zengin, Cahit Özkan, Özlem Zengin ve Muhammet Emin Akbaşoğlu görevlerine devam ettiler. İdari amirlerden Hasan Turan ve Murat Yeğin'in koltukları ise oylama sonucunda değişti. Alpay Özalan ve Ali Şahin idare amiri oldu. İdare amirlerinden Halil Özcan ise koltuğunu korudu.

ERGÜL DEVAM DEDİ

İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Ergül, delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. Parti binasında gerçekleşen kongreye İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Necip Erel, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Maksut Erol, Demokratik Sol Parti İl Başkanı İsmet Çakal, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tekin ve delegeler katıldı. Kongrede Yusuf Ergül, oy veren delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Bayburt Merkez İlçe Başkanı seçildi. Ergül’ün yönetiminde şu isimler yer aldı: Lütfü Dağıstanlı, Adem Can, Bayram Koçyiğit, Suat Hoso, Ali Topal, Yalçın Kırıcı, Murat Köse, Berat Türkoğlu, Nurullah Şentürk, Çetin Şıvga, Sinan Gün, Azem Kelleci, Eser Aslan, Hanefi Demiroğlu, Esmani Koçyiğit. Kongrede bir konuşma yapan Yusuf Ergül, delegeye gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ederek, İyi Parti olarak Bayburt’ta çalışmalarına hız verdiklerini, parti üye sayısını çok artırdıklarını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap