SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 01.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 01.05.2019

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 09:16




Olaylar ve Yaşananlar | 01.05.2019





HANGİSİ DOĞRU?

Trabzon Sebze ve Meyve Hali Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Şılbır, “İktidar partisi başta Fiskobirlik olmak üzere üreticilerin kurduğu kooperatifleri kapattı, şimdi ucuz sebze ve meyve için kooperatifler kuracağız. Hangi yaptığınız doğru bari onu söyleyin” dedi.

GÜVEN HASTANEYİ SATMIŞ




İş adamı Hasan Güven'in Yıldızlı Medikal Park Hastanesi'ni sattığı, AK Partili eski il yönetim kurulu üyeleri Ömer Tosun ve İzzet Usta'nın hastaneyi 40 milyon liraya satın aldıkları belirtildi. Hastanenin işletmesinin yine Medikal Park Grubu'nda kalacağı ve aylık 400 bin lira kira ödemeye devam edeceği söyleniyor.

ASANSÖR BAKIMINI UNUTMAYIN!




Trabzon Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Bankoğlu, “Ücretinden kaçmayın, asansör bakımlarını aylık olarak yaptırın. Yalnız kendinizin, çocuklarınızın değil size gelen misafirlerinizin de canını tehlikeye atmayın” dedi.

BAŞDANIŞMAN GÜL OLDU

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, başdanışmanlığına Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi'nin merhum başhekimi Numan Gül'ün kardeşi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden emekli şube müdürü Adnan Gül'ü getirdi. Gül'e başarı diliyoruz.




HARÇ BİTTİ YAPI PAYDOS!

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılcahamam’da AK Partili belediye başkanlarına birer plaket verdikten sonra 'Sakın yeni yatırım yapmayın, eskileri bitirin. Açıkçası harç bitti yapı paydos' dediğini iddia etti.




IĞDIR’A ZİYARET

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik müdür olarak görev yaptığı Iğdır’ı hafta sonu ziyaret etmiş. Halkın kendisine gösterdiği ilgiden son derece memnun olan Çevik, “Devlet görevinin böyle güzel yönleri de var. Ne mutlu hoş seda bırakabilmişsek” dedi.

OKUMUŞ’A YENİ GÖREV




Trabzon Belediyesi'nde zabıta memuru, zabıta komiseri ve zabıta müdürü olarak görev yapan Murtaza Okumuş Büyükşehir Belediyesi Kira ve İştirakler Daire Başkanlığı’na bağlı Sebze ve Meyve Hali Müdürlüğü'ne atandı.

ŞİRKETLER MASADA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu göreve geldikten sonra çalışma arkadaşlarını tercih etmenin yanı sıra belediye şirketlerinin yönetim kurulu üyeliklerini masaya yatırmış. Zorluoğlu'nun memurların şirketlerden aldığı ikinci maaşları kaldırmayı planladığı ileri sürüldü.

BAYBURT’TA SESSİZ ÇIĞLIK

Bayburt’un il olduğu günden itibaren merkezinde bulunan yerleşim alanlarının genel olarak yansıttığı olumsuz görüntüler medya tarafından 'sessiz çığlık' olarak yorumlandı. İşte o yorum: "Bayburt il merkezinde yer alan ve söz konusu görüntülerin bulunduğu Zahit Mahallesi başta olmak üzere, Veysel Mahallesi, Karasakal Mahallesi, Cami Kebir Mahallesi, Uzun Gazi Mahallesi, Kaleardı Mahallesi'nin bir bölümü, Şingah Mahallesi'nde kalenin arka bölümü başta olmak üzere Kızıl Dağ mevkii ve mahallenin büyük bir bölümü, Tuzcuzade Mahallesi'nin Bacanaklar semti ve İmaret Tepesi çevresi, Kadızade Mahallesi'nin kale etekleri kısmına yakın bölgeleri, Genç Osman Mahallesi'nin eski sanayi sitesinin bulunduğu bölge, Esentepe Mahallesi'nin Garipler Mezarlığı çevresi ve Genç Osman Mahallesi'ne bakan bölümü olmak üzere mahallelerin tamamında eski ve yıllardır değişemeyen yerleşim alanlarındaki görüntüleri günümüzde şehirlerin hemen hemen hiçbirinde görmek mümkün değil. Bu görüntüler Bayburt’a yakışmıyor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap