SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 01.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 01.01.2021

01 Ocak 2021 Cuma - 10:29




Olaylar ve Yaşananlar | 01.01.2021





KARAİSMAİLOĞLU DERELİ’DE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun’daki selden etkilenen Dereli ilçesindeki çalışmaları inceledi. Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefliğinde, bölgedeki çalışmalara ilişkin ilgililerden brifing alan Karaismailoğlu, Dereli Belediyesini de ziyaret etti.
İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Karaismailoğlu, ziyaret ettiği bazı iş yerleri sahipleri ve çalışanlarına bol kazanç dileğinde bulundu. Karaismailoğlu, ilçe merkezinde yürütülen yenileme ve köprü yapım çalışmalarını da yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Bakan Karaismailoğlu’na incelemeleri sırasında Vali Enver Ünlü, AK Parti Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Dereli Kaymakamı Murat Atıcı, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile diğer ilgililer eşlik etti.




REVİ’NİN DİLEĞİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi teşkilatlarla buluşmaya devam ediyor. Pandemi nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde durmak yok yola devam diyen Revi, “Dernekpazarı ve Hayrat ilçe yönetim kurulu
toplantılarımızı video konferans yöntemi ile gerçekleştirdik. Toplantılarımız hayırlara vesile olsun. Araklı ve Maçka ilçe yönetim kurulu toplantılarımızı video konferans yöntemiyle gerçekleştirdik. Her iki ilçemizdeki çalışmalar hakkında ilçe başkanlarımızdan ve yönetim kurulu üyelerimizden bilgi aldık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi




AYDIN’DAN TEBRİKLER

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan teşükkür. Aydın, İYİ Parti’li belediyelerin asgari ücrette örnek olduklarını ifade ederek, “İYİ Parti'li Belediyeler; 2 bin 825 TL olarak belirlenen asgari ücret'te iktidara örnek oldular. Çalışanlarına; Demre Belediyesi 3 bin, Uluborlu Belediyesi 3 bin 650, Yomra Belediyesi 3 bin 750 TL asgari ücret ödeyecek! Tebrikler!” dedi.




ÇİMEN UMUTLARIMIZ VAR

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Ülkemizin ve dünyanın büyük badireleri atlattığı 2020 yılının ardından 2021’in Gümüşhane’mize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum. Her yeni yıl, yeni bir umut. 2021 yılına dair büyük umutlarımız var. Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız 2020 yılında, sadece ülkemiz için değil, tüm dünya için çok zor bir yıl oldu. Dünya tarihine adını yazdıracak birçok önemli olay meydana geldi. Yangınlar, depremler, savaşlar, hastalıklar 2020'de yaşandı. Bunun yanında ortak sevinçlerde buluşmanın da mutluluğunu yaşadık. Acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bıraktık. 2021 yılının hemşerilerimize, milletimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerime ve milletimize, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum” dedi

KADİR AYDIN’DAN MESAJ




AK Parti Giresun Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Grup Disiplin Kurulu Üyesi Kadir Aydın, “Tirebolu - Doğankent karayolunun 12. kilometresinde sel felaketi nedeniyle yıkılan menfezin yerine inşa edilen, 3 açıklıklı, 92 metre uzunluğundaki Muttab (Altı Şehitler) Köprüsü Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun katılımı ile hizmete açıldı” paylaşımında bulundu.












 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap