SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > MHPlilerden Bahçeli'ye tepki

MHPlilerden Bahçeli'ye tepki

11 Mart 2017 Cumartesi - 08:09








Trabzon da eski MHP lilier ayağa kalktı. Genel merkezin tutum ve davranışlarına isyan eden MHP lilier “Kardeşi kardeşe kırdırıyorlar”dediler. Daha düne kadar sağduyulu davranıp, ülkücüleri  içerde tutup, dışarı çıkarmayan Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ne olduğunu, söylemlerinden hiçbir  şey anlamadıklarını belirten eski MHP liler “Gün gelir devran döner, kim ne yapmışsa bir gün hesabını verir. Sinan Oğana yapılan saldırı sonrası Devlet beyin verdiği demeçe bakarmısnız? Ülkücü işini yarım bırakmazmış, ne demek istiyor genel başkan? Yani Sinan Oğan linç mi edilseydi, öldürülse miydi?” Artık bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, genel merkez ne kadar çırpınırsa çırpınzsın sandıkta hayır oyuvereceklerini ve referandum sonucununda hayırlara vezsile olacağını belirten eski MHP liler, son olarak zamanın her şeye ilaç geleceğini vurguladılar. Belliki referandumdan sonrada MHP de sular kaynamaya devam edecek. Parti içerisinde yaşananlar MHP ye gönül verenleri oldukça fazlasıyla üzmektedir.

HAYIRCI'LAR HAREKETLENDİ

Anayasa değişikliği referandumuyla ilgili Trabzon önümüzdeki günlerde önemli isimleri ağırlayacak. Trabzon'daki 'Hayır' platformu önümüzdeki günlerde, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Prof. Dr. Süheyl Batum ve Deniz Baykal'ı ağırlayarak muhalefeti en üst noktalara taşıyacak.Türkiye genelinde de 'Hayırcı'ların en büyük kozları olan bu isimler güçlü hitabetleri ve inandırıcılıklarıyla öne çıkan isimler. Süheyl Batum ile Metin Feyzioğlu'nun Türkiye'nin en önde gelen anayasa profesörleri arasında olduğunu da belirtmeliyiz. 'Hayır' platformunun Trabzon'daki öncüsü konumundaki CHP, bugüne kadar etkili bir kampanya yürüttü. Son derece kısıtlı imkanlara ve algı operasyonlarına rağmen 'Hayır Platformu'nun elindeki bütün imkânları kullandığını belirtmeliyiz. Terör örgütleriyle bir tutulmaya çalışılan 'Hayır Platformu'nun bundan sonra atacağı adımlar referandum sürecinde çok önemli olacak.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu büyük şehrin belediye başkanı olduğu için büyüklüğünü referandum sürecinde de sürdürüyor. Referandum tarihi belli olmadan aylar önce evet için sahaya çıkan, gittiğini her yerde Türkiye’nin istikrarı için sistem değişikliğini gidilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu referandum sürecinin ortaya çıkmasından sonra temposuna aynen devam ederken partisinin kendisine yüklediği görevleri de eksiksiz olarak yerine getiriyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon programlarının tamamına katılan, şehre Bakan yada devletin etkili ve yetkili bir ismi geldiğinde ona mutlaka eşlik eden Gümrükçüoğlu artan zamanını da yine sahada vatandaşlarla bir arada geçirerek referandumda evet verilmesi gerektiğini ayrıntılarıyla insanlara anlatıyor.


Gümrükçüoğlu geçmişte yapılan referandumlarda, genel ve yerel seçimlerde günde 3-4 saat uykuyla ayakta dururken bu seçimde uyku süresini daha da aşağıya çekecek gibi gözüküyor. Başkan Gümrükçüoğlu ‘Türkiye’nin son 15 yıllık süreçteki en önemli seçimine hazırlanıyoruz. Bunun için ben dahil herkes bir önceki seçimden daha fazla çalışmak durumundayız” diyor ve çevresindekileri bu şekilde motive ediyor.

CANİKLİ, YARIN TRABZON'DA...

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, yarın Trabzon'da işadamları ile bir araya gelerek, ülke genelinde başlatılan "İstihdam Seferberliği"ile ilgili gelişmeleri ve çalışmaları ele alacak. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda saat 13.00'de başlayacak toplantıya istihdama destek sağlayacak işadamları ile iş dünyasının meslek örgütlerinin temsilcilerinin yanı sıra, başta İŞKUR ve SGK olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının sorumluları katılacaklar.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap