SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Maçka’da kimler konuşuluyor?

Maçka’da kimler konuşuluyor?

17 Temmuz 2017 Pazartesi - 08:52








AK Parti Maçka İlçe Kongresi öncesinde aday olmayı planlayan isimler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Mevcut Başkan Sedat Kongur'un bir dönem daha devam etmek istediği biliniyor. Maçka'da Ak Parti İlçe Başkanlığı’na  Eski İl Genel Meclisi üyesi Hayati Yavuz, Maçkaspor’da uzun yıllar Genel Kaptan olarak görev yapan Ali Osman Aydın, ilçenin sevilen esnaflarından Yaşar Taner Genç, Demokrat Parti Maçka eski İlçe Başkanı Ali Şahin’in  adaylık için nabız yokladıkları ifade ediliyor. Maçka'da mevcut Başkan Kongur'un bugüne kadar eski yöneticileri ve partide görev yapmış parti kurucularını toparlayamaması Maçka'da, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın etkisinde kaldığı ifade ediliyor. Maçka'da AK Parti ilçe kongresi öncesi konuşulanlar şimdilik bunlar. Bakalım bundan sonra Maçka’da nasıl gelişmeler olacak. Bunu da yakından takip edip siz okuyucularımıza aktaracağız.

ÇEBİ’NİN BABA ACISI

AK Parti Ortahisar Belediye Meclisi üyesi Selahattin Çebi babasının ölümüyle sarsıldı. AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı olan, bir dönem Araklı İl Genel Meclisi Üyeliği yapan ve halen Ortahisar Belediye Başkan Vekili olan Selahattin Çebi, babası Paşa Cebi'yi 85 yaşında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Uzun zamandır tedavi gören Paşa Çebi tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.  Paşa Çebi'nin cenazesi bugün Sürmene Aşağıova Mahallesi'nde öğlen namazına müteakip defnedilecek. Merhum Paşa Çebi  aynı zamanda Ortahisar Belediye Basın Bürosu çalışanlarından Kenan Çebi'nin de amcası oluyor. Biz de Çebi ailesine sabırlar diliyoruz.

KOÇ'TAN SERT AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Maçka İlçe Başkanı Muharrem Koç yaptığı yazılı açıklamada Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ı  sert dille eleştirdi. Koç, “Belediye Başkanımız Maçka'dan kopuk yaşıyor. Kendi işleri dışında Maçka'nın işlerini  takip etmiyor.  Maçka gibi tarihi geçmişi olan bir ilçede Belediye’ye ait bir düğün salonunu işletilemeyen, hayata geçiremeyen ve de Maçka'da düğün yapmak isteyen vatandaşları Trabzon yollarında sürükleyen Koray Koçhan'ın  ne yapmak istediğini anlayamıyoruz. Maçka’da bir düğün salonu kapalı dururken sırf bir hırs uğruna Maçkalı vatandaşların mağdur edilmesi bizleri Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzüyor. 


Sayın Koray Koçhan bir an önce bu uygulamadan vazgeçip Maçka'da vaadettiği projeleri hayata geçirsin. İki tane çocuk parkı, bir köprü ve de Maçka'nın önüne dizilmiş 4 tane ucube binadan başka sayın Başkan Maçka’ya ne yapmış? Referandum süresince başta sayın bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere bizlere ne düşmüş ise biz yerine getirdik.

Bu demek değildir ki Maçka’da var olan eksiklikleri söylemeyeceğiz. Sayın Koray Koçhan, Maçka'nın kırsal mahallelerdeki ara bağlantı yollarının ne durumda olduğunu herhalde bilmiyor. ‘Belediye’ye ait iş makinesini  karayolları mütahitlerine kiraladım diyerek’ adeta Maçka halkıyla alay ediyor.

Fındık ayı ve mahsul ayının olduğu bu dönemlerde lütfen insanların yüksek koddaki yollarına bir bakalım. Eğer yollarımız iyi ise ben sayın başkandan özür dileyeceğim” ifadelerine yer verdi.

AKGÜN KARAR AŞAMASINDA

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün'ün önümüzdeki aylarda yapılacak olan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’na yeniden aday olup olmayacağına henüz karar vermediği ifade ediliyor. 2019 yerel seçimleri öncesinde Akçaabat Belediye Başkan Adayı olmayı da planlayan Emre Akgün'ün İlçe Başkanlığı ya da Belediye Başkanlığı için karar aşamasında olduğu partiler tarafından ifade ediliyor. Akçaabat İlçe Başkanı olduğu günden bugüne kadar koşturması ile bilinen ve bir dönemde Akçakale Belediye Başkanlığı yapan Emre Akgün'ün birkaç gün içerisinde kararını vereceği de ifade ediliyor. Bakalım Akçaabat'ta AK Parti kongresi öncesinde süreç nasıl işleyecek. Akçaabat'ta olan Trabzon milletvekili Adnan Günnar'ın da Akçaabat İlçe Başkanlığı'nda önemli bir rol oynayacağı şimdiden ifade ediliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap