SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Köroğlu'dan kongreye davet

Köroğlu'dan kongreye davet

18 Kasım 2017 Cumartesi - 08:11








AK Parti Tonya İlçe Başkan Adayı Cafer Köroğlu 26 Kasım 2017 tarihinde yapılacak olan kongreye tüm vatandaşları davet etti. İlçe Başkan Adayı Köroğlu, "Davamız bir, hedefimiz bir, geleceğimiz bir, şimdi bir olma zamanı. Kutlu yürüyüşümüze tüm dava arkadaşlarımızı davet ediyoruz. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam... Partimizin Tonya 6. Olağan Kongresi’ne teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır” dedi. Köroğlu, ilçe kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek genç, dinamik, herkesi kucaklayan, AK davaya gönül veren bir ekiple ilçeye hizmet etmeyi sürdüreceklerini açıkladı. Köroğlu, 26 Kasım 2017 tarihinde yapılacak olan kongreye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Trabzon milletvekillerinin de katılacağını bildirdi. Köroğlu, yönetim kurulu liste çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, partiyi 2019 seçimlerine hazırlayacak bir kadroyla delegelerin huzuruna çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

***

BAŞKANIN GİZLİ YÖNÜ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önceki gün çok anlamlı bir yerdeydi. Makam aracını kullanmadan kendisine ait özel araçla Esentepe Mahallesi’nde köhne bir evde 3 yetimle birlikte yaşam savaşı veren bir kadının evine misafir oldu. Kimsenin haberi yoktu. Mahalle muhtarının dahi... Tesadüfen gördüğümüz Gümrükçüoğlu yanında bir personeliyle birlikte eve koli taşıyordu. Bizi görmedi, biz de bizi görmesini istemedik. Uzaktan takip ettik. Kolileri eve bıraktıktan sonra aracına binerek oradan uzaklaştı. Ne dersiniz, belki bir başka mahalledeki başka bir eve ziyarete gitmişti. Böylesine hayır işlerinin görülmesini ve duyulmasını istemeyen başkanın bu özelliğini kaleme almak istedik ve aldık? Hani deriz ya böyle işler Allah'la kul arasında kalmalıdır, Gümrükçüoğlu da bunu harfiyen yapmaktadır. Ara sıra diyorlar ya başkan halktan kopuk diye. İşte başkan üstelik halkın babasının evinde, yani kimsesizin, ihtiyaçlı olanın. Allah edilen yardımları kabul etsin.

***


CANALİOĞLU’NUN KAPISI ÇALINABİLİR

CHP Trabzon Teşkilatında Ortahisar İlçe Başkanlığı için seçim startı çoktan verildi. Bu seçim için il yönetimi ilk başta tek adayın ‘Celal Akaç’ olacağını öngörse de durum öyle olmadı. Ortahisar İlçe Başkanlığı seçimi mevcut il başkanı Turgay Güngör’ün yardımcısı Celal Akaç ile Ömer Hacısalihoğlu arasında bir hayli çekişmeli geçecek. Fakat dikkat çeken önemli bir detay var. Bu da iki listeli seçimde iki adayın da hedefinin Ortahisar Belediye Başkanlığı olması. Parti içinden kulağımıza gelenlerle, basın toplantılarında cümle aralarında ifade edilenleri bir araya getirdiğimizde belediye başkanlığına adaylığını koyması için M. Volkan Canalioğlu’nun kapısının çalınabileceği sonucuna vardık. Bekleyip göreceğiz.

***

IQ SIRALAMASINDA TRABZON FARKI!

Türkiye`nin IQ sıralamasına göre en zeki 20 ili belirlendi. Zekatestimerkezi'nin Ocak-Mart 2014 tarihlerinde 276.565 kişiden topladığı verilerden yola çıkarak Türk halkının şehirlere göre IQ ortalamalarının sıraladı. İlk 20’ye 18. sıradan Bayburt IQ ortalaması 108.68 ile 13. sırada Gümüşhane IQ ortalaması 109.10 ile ve 5. sırada Trabzon IQ ortalaması: 110.05 ile yer aldı. Doğu Karadeniz illeri bu sıralamalar ile gurur kaynağı oldu. Karadenizlinin kıvrak zekası bir anlamda tescillenmiş oldu. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap