SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Kongreler start alıyor

Kongreler start alıyor

06 Eylül 2017 Çarşamba - 08:51








AK Parti ilçe kongreleri cumartesi günü start alıyor. Cumartesi günü Hayrat ve Beşikdüzü ilçe kongreleri ile Trabzon'da ilçe kongresi ateşi yanacak. Maçka'da ilçe başkanlığı için son iki günde üç isim gündeme geldi. Mevcut İlçe Başkanı Sedat Kongur'un bir dönem daha ilçe başkanlığına devam edeceği ifade ediliyor. AK Parti'de Maçka İlçe Başkanlığı için eski Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Mazlum, 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olan Oykan Gülen ve yine Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini yapan ve AK Parti'ye Demokrat Partililerle birlikte katılan Ali Şahin. Bu isimler ilçe başkanı olmak için şimdiden çalışmalara başladılar bile. Oykan Gülen ve Ali Şahin'in AK Parti Genel Merkezi'nde teşkilat başkan yardımcılarıyla görüşerek adaylıklarını ifade ettikleri söyleniyor. Fakat AK Parti'de bu dönem hiçbir ilçede yarış olmayacağı da adaylara genel merkez tarafından bildiriliyor.

KARA’YA GÜVEN TAM

Esnaf şehri olan Trabzon’da esnafın her türlü sorunu ve sıkıntısı noktasında Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara üzerine düşeni yapmaya, aldığı sorumluluğun hakkını vermeye devam ediyor. Kara her yıl olduğu gibi bu yıl da oda başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelerek birlik bünyesinde bayramlaşma gerçekleştirdi. TESOB’a bağlı 49 meslek odasının her birinin aynı değerde olduğunu belirten başkan Kara, "Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde var olan problemleri aşmaya çalışır, fikir tartışması yaparız. Elbette bizim de eksiklerimiz ve hatalarımız olabilir. Arkadaşlarımızın katkıları, eleştirileri her zaman başımızın üstünde yer almıştır" dedi. Son dönemde esnafın daha rahat, daha huzurlu ve geleceğe daha güvenle bakması için bazı önlemlerin hayata geçirildiğine dikkat çeken başkan Kara, "Biz bu desteği elbette önemsiyor ve sahipleniyoruz. Esnafımız kim ya da kimler tarafından kendisine el uzatılırsa vefasızlık yapmaz, karşılığını mutlaka verir. Esnaf bulunduğu şehrin ve ülkenin çimentosudur. Esnafımız geleceğimizin teminatıdır" dedi.

MHP’DE İSTİFALAR DEVAM EDECEK Mİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Davut Çakıroğlu'nun MHP'den istifa ettiğini duyurduktan sonra gözler diğer belediye meclis üyelerine çevrildi. MHP'nin Mecliste halihazırda 6 belediye meclisi üyesi bulunurken Davut Çakıroğlu'nun istifasıyla bu sayı 5'e indi. Çakıroğlu 2014 yerel seçimlerinden sonra Ortahisar Belediyesi Meclis Grup başkan vekilliği görevine getirilmişti. Çakıroğlu ile Derviş Köz, Mahmut Öksüz, İsmail İnan gibi isimlerin ise istifa edip etmeyecekleri henüz netlik kazanmadı. Fakat bir iddiaya göre bu isimler de önümüzdeki günlerde istifa edecekler. MHP'de bayan meclis üyeleri Ayşe Kabadayı ve Nihan Ertem'in ise MHP'den yana siyaset yapacakları kulislerde konuşuluyor.


ÖLÜM GENÇ YAŞLI DİNLEMİYOR

Gün geçmiyor ki bir yerlerden birisinden ölüm haberi almayalım. Ölüm genç yaşlı, çoluk çocuk demiyor. Ama diğer taraftan da hayat devam ediyor. Hani mezarlıkların girişinde yazar ya, 'Her canlı mutlaka bir gün ölümü tadacaktır' diye... Hepimiz bir gün o yolculuğa çıkacağız. Bu yolculuğa çok erken yaşta AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü de çıktı. Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Tütüncü'ye Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyoruz. AK Parti teşkilatının başı sağ olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap