SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Karla mücadele başladı

Karla mücadele başladı

24 Kasım 2017 Cuma - 08:27








Doğu Karadeniz’i etkisi altına alan kar yağışı bölgede kendini iyiden iyiye hissettirirken belediyelerden de karla mücadele haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Bölge halkının kar mahrumiyeti yaşamaması için mücadele eden belediyeler yolların kapanmaması için de amansız mücadele içinde. En ücra köşeye kadar hizmet getirmeye çalışan belediye çalışanlarına kolaylık diliyor, karla mücadelede vatandaşın mağduriyet yaşamaması gerektiğini vurguluyoruz.

***

HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Yavuz Selim Anadolu Lisesi öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek, eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın, “Eğitime verdiğiniz destekler için teşekkür etmek istedik. Nazik kabulünüz ve desteklerinizden ötürü eğitim camiası adına teşekkür ediyoruz” derken, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Yücealtay ise, “Altyapı konusunda sizden çok destek aldık. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Gümrükçüoğlu da nazik ziyarette öğretmenleri ağırlamanın gururunu yaşadığını belirtti.

***


HANEDAR’IN BABA ACISI

Siyasetin sevilen isimlerinden Süleyman Hanedar baba acısıyla sarsıldı. Babası Hacı Sabri Hanedar’ın ölüm haberi ile yasa boğulan Hanedar’a başsağlığı diliyoruz. Hanedar’ın cenazesi dün akşam havayolu ile İstanbul’dan Trabzon’a getirilirken, Trabzon’dan da karayolu ile Artvin Borçka’ya hareket etti. Cenaze töreni bugün Artvin-Borçka Merkez Camisi’nde kılınacak öğle namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecek.

***

DİKKAT EDİN!

ISLANMAYIN!


Trabzon’da etkili olan yağışlı havalar otobüs yolculuğu yapan bazı vatandaşları çileden çıkardı. Vatandaşların ulaşım ihtiyacını sağlamak için bindikleri otobüslerin bazıları eskiliğinden, bazıları ise teknik arızalardan dolayı tavanlarından su akıtıyor. Araç içinde ıslanmadan gitmek isteyen vatandaşlar Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgilenmelerini söyledi.

***

YÜZÜNÜZÜ GÖREN CENNETLİK!

Trabzon’un 5’i AK Parti’den, 1’i CHP’den olmak üzere toplam 6 milletvekili var. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen hariç diğer vekilleri sadece Trabzonspor maçlarında statta görüyoruz, o da çekildikleri özçekim fotoğraflarından. AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora şehrin sorunlarına yazılı açıklama yaparak katkı veriyorlar. Unutmadan, bir ara ‘Nöbetçi Vekil’ uygulaması vardı. Şimdi o da yok. Diyoruz ki ‘Sayın vekiller biraz daha hassasiyet, yüzünüzü gören cennetlik!

 


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap