SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Herkesin keyfi yerinde

Herkesin keyfi yerinde

06 Kasım 2017 Pazartesi - 08:16








Kayserispor karşısında alınan bir puana sadece Trabzonsporlular değil, pilotlar bile sevindi. Kayserispor maçı sonrası Trabzon'a dönüş hazırlıklarımız başladı.

Bizi bekleyen otobüse binerek Kayseri Havaalanı'na doğru yol aldık. Aprona geldik, hemen ardından kafile de aprona geldi. Ooooo başta Castillo ve Mas olmak üzere herkesin keyfi yerindeydi. Kırk bin kere maşallah! Sanki Kayserispor karşısında güzel futbolla üç puan alınmıştı.

Bu görüntülere şahit olunca, Trabzonspor'un iyice dibe vurduğuna kanaat getirdik. Kimse boş yere klavye kabadayılığı yapmasın. Trabzonspor her şeyiyle bitmiş. Ruh arıyorlar. Tavsiyemiz, ruh çağırma seanslarına bir an önce başlanılmasıdır. Yoksa o ruh da daha gelmeyecek. Az kalsın unutuyorduk.

Futbolcuların haletiruhiyeleri bu olunca, uçağın kaptan pilotu ne yapsın? Pilot da uçak seyir halindeyken Trabzonspor kafilesini aldıkları bir puandan ötürü kutladı. Ne günlere kaldık! Pilot bile kafilenin bir puana sevinir halini görünce, bordo-mavilileri kutlamak zorunda kaldığını hissetmiş olacak ki hiç ıkınmadan sıkılmadan anonsunu yapıverdi.

***


DÜN YOKTUR

Galatasaray maçı kazanıldı, kıyametler koptu! Rıza Çalımbay yere göğe sığdırılamadı. Fiyaka, caka satan yöneticilerin verdiği demeçler hainliğe kadar yol aldı. Ne oldu şimdi? Kayserispor maçında Trabzonspor başa sardı. Allah'ın lütfu olacak ki, alınan bir puana başta başkan Usta olmak üzere sevinmeyen kalmadı. Unutmayın, futbolda dün yok, bugün vardır. Dün dünde kalmış cancağızım gibi…

***

NASIL TAHAMMÜL EDİLİR?

Nedir bu Bero aşkı Allah aşkına? Üstelik Kayserispor karşısında ilk on birde forma şansı bulması bize göre tam bir skandal. Bu futbolcuya 90 dakika nasıl tahammül edilmiş? Biz anlayamadık. Anlayan var mıdır, Rıza hoca dahil. Yapmayın etmeyin, Bero'dan yağ çıkmaz. Çıkacak gibi de değil. Fuzuli yere Bero'da ısrar etmeyin.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap