SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Güngör sahadan ayrılmıyor

Güngör sahadan ayrılmıyor

06 Mart 2017 Pazartesi - 09:10








Trabzon'da Hayır platformunun en önde gelen siyasi partisi olan CHP giderek sesini yükseltmeye başladı. CHP İl Başkanı Turgay Güngör, göreve geldiği günden beri her kesimden insanın saygısını ve sevgisini kazandı. Güngör referandum sürecinde de canla başla çalışıyor. Değişiklik üzerindeki eleştirilerini ve eksiklikleri her fırsatta dile getirerek 'Hayır'çıkması için elinden gelen bütün gayreti sergiliyor.

AYYILDIZ, HER YERDE

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, seçildiği günden beri dur durak bilmiyor. Bir bakıyorsunuz, başkanlık ve anayasa konferansında; bir bakıyorsunuz bir yardım etkinliğinde... Sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin bütün organizasyonlarına katılan Ayyıldız, görevinin hakkını veriyor. Büyükşehir ve Ortahisar belediye başkanlarıyla da yakın ilişkiler kuran Ayyıldız, şu ana kadar sergilediği performansla kendisini eleştirenlere en iyi cevabı verdi. Ayyıldız'ın ağız ve diş sağlığıyla ilgili okullarda başlattığı projeler çocukların bu konuda bilinçlenmesi açısından önemli. Ayyıldız'dan bu ve bunun gibi projelerin devamını bekliyoruz.

CORA FARKI

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Coragenç yaşına rağmen şehrimizde vatandaşla çok iyi ilişkiler kurabilmeyi başaran milletvekillerimizden biri. Küçük büyük, genç yaşlı ayrımı yapmadan herkesin sorununu dinleyen Cora bu sorunların takibini de yapıyor. Cora, vatandaşların en çok memnun kaldığı milletvekillerinden bir tanesi. Trabzon'a her gelişinde vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Cora'nın diğer milletvekilleri için de örnek olmasını bekliyoruz. Öyle ki Cora, birçok milletvekilinin gezmeye cesaret edemediği Uzun Sokak, Kunduracılar ve Maraş caddelerinde halkın içine dalarak kendine olan güvenini ortaya koyuyor.


AK PARTİ TAM KADRO SAHADA

AK Parti referandum öncesinde Trabzon'daki yol haritasını belirledi. En son Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ziyaretleri AK Parti tabanına heyecan getirdi. Hemen ardından AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'ün Ramada Otel'de yaptığı referandum çalıştayı teşkilatların yol haritasını ortaya çıkardı. Diğer yandan hem il teşkilatı hem de ilçe teşkilatları genel merkez tarafından gönderilen referandum programını harfiyen uyguluyor. Görüldüğü üzere artık AK Parti meydanı hiç boş bırakmıyor. AK Parti'nin SKM'sinde kimlerin nerelerde çalışacağı da hemen hemen belli oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu18 ilçede halka anayasa değişikliğini anlatarak destek isteyecek. Milletvekilleri ise 18 ilçeye yayılarak farklı farklı programlarla anayasa değişikliğini halka anlatacak. Merkez Ortahisar ilçesinde Başkan Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti'nin en önemli kozu olacak. Yine AK Parti'nin ağır toplarından birisi olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Akkaya da Trabzon'un genelinde her yerde halka ulaşmaya çalışacak. Bakan Soylu'nun ise Trabzon'da 15 program yapmayı planladığı biliniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap