SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Gümrükçüoğlu işi biliyor

Gümrükçüoğlu işi biliyor

03 Mayıs 2017 Çarşamba - 09:01








Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı dünkü basın toplantısındaki performansıyla yine tam not aldı. Basın toplantısında her soruya içtenlikle cevap veren, sorular karşısında topu taca atmayan,  dobra dobra açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu tavrı herkesten beğeni aldı. Toplantı Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Sera Gölü’nün yanındaki sosyal tesislerde yapıldı. Toplantı öncesinde ve sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı gazetecilerle bol bol sohbet etti. Toplantının ortamı görülmeye değerdi.

Büyükşehir Belediyesi bu işi gerçekten son derece profesyonelce yapıyor.  O kadar ki canlı yayın esnasında Büyükşehir Belediyesi kendisine ait olan ve havadan görüntü çeken dronları bile kullandı. Uydu kanallarından ve yerel televizyonlardan canlı olarak yayınlanan basın toplantısı esnasında Sera Gölü’nün havadan çekilmiş canlı yayın görüntüleri dahi kullanıldı.

Dünyanın dört bir yanından bu basın toplantısını izleyenler aynı anda Sera Gölü’nün güzelliklerine de şahit oldular. Bundan sonra Trabzon’a yeni bir turizm merkezi geldiğini söylemek mümkün. Önümüzdeki dönemde basın toplantısı düzenlemek isteyenlere mutlaka Sera Gölü’nü de değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunuyoruz. Bu işe öncülük ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve ekibine de teşekkür ediyoruz.

BEŞİRLİ’YE ÜST GEÇİT

1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde Sahil Cami önündeki üst geçidin yıkılıp yerine yenisinin yapılmaması vatandaşın tepkisini çekiyor. Mahalle sakinleri o alanda yayaların karşıdan karşıya geçmek için tam 6 yol geçmesi gerektiğini ve bunun da kazalara davetiye çıkardığını belirttiler. İlkokul çocuklarının da kullandıkları bu yol güzergâhının bir an önce çözüme kavuşup yeniden üst geçidin yapılmasını isteyen mahalle sakinleri yetkililere seslenerek, “Bu sorunun aşılması için kaza mı olması gerekiyor. Burada birilerinin hayatını mı kaybetmesi lazım” sorularını yönelttiler. Mahalle sakinleri özellikle Trabzonspor’un maç günlerinde adeta o yolda ölüme davetiye çıkartıldığının da altını çizdiler. Umarız mahallelinin bu isyanı kısa sürede çözümlenir. 


PİYASALARA TMO DOPİNGİ

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık alımına başlaması piyasayı olumlu etkilemeye devam ediyor. Giresun kalite fındık haftaya 11 liradan başladı. Eski fındık ve levant kalite fındık da 10 liradan alıcı buldu. Fiyatlardaki hareketliliğin önümüzdeki günlerde de artarak devam etmesi bekleniyor.

TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI

Trabzon 18. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali başladı. Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından bu yıl 220 Mayıs tarihleri arasında 18.’si düzenlenecek olan festivalin açılış törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile 7 farklı ülkeden gelen tiyatro oyuncuları, tiyatro severler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydan Parkı'nda düzenlenen törenle festivalin startı verilirken yaklaşık 200 kişi Meydan Parkı'ndan Trabzon Devlet Tiyatrosu'na yürüyüş gerçekleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap