SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Erdoğan'ın Trabzon mitinginin tarihi

Erdoğan'ın Trabzon mitinginin tarihi

07 Mart 2017 Salı - 09:07








Referandum için sahaya inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirlerin hemen hemen hepsine gidecek ve  geniş katılımlı mitingler yapacak. Erdoğan’ın Trabzon’da yapacağı mitingin tarihi de belli oldu. 26 Mart’ta Trabzon’u programına alan Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılacak, meydanda halka hitap edecek.

BU KADAR KOLAY OLMAMALI

O ki böyle bir yönetmelik çıkacaktı, neden yapımlarına izin verdiniz? Bahçeleri halı saha yapılmaya müsait olan okulların çoğunda halı sahalar yapılmıştır. Halı sahaların işletmeciliği özel kişilere verilmiştir. Tabi ki yapımlarını halı sahayı işletenler üstlenmiştir. Okul yönetimi ve okul aile birliği, tüzel kişilerle yaptıkları sözleşmelerde bu konulara yer vermişlerdir. Kasası yapılan halı sahalar için okul yönetimi ve aile birliklerinden bir tek kuruş çıkmamıştır. Gelelim sadede...

Şimdi yeni bir yönetmelik çıkmış, okullar işletmecilerden halı sahaların tahliye edilmesini istiyormuş. Peki tahliye isteyen okul yöneticileri, işletmecilerin halı sahalar için harcadıkları masrafları, işletmecilere verecekler mi? Öyle ya, adamlara tek kuruş halı sahalar yapılırken verilmemiş, üstelik yapılan halı sahadan okullar istedikleri zaman faydalanmış, bunun yanında işletmecilerden kiralar alınmış. Gelinen noktada hadi çıkın söyleniyor işletmecilere. İş bir yönetmenlikle ters düz ediliyor. Ayıklayın pirincin taşını.

FINDIKTA OLTAN MERKEZLİ GELİŞMELER


Fındıkta geçtiğimiz hafta başlayan ve önümüzdeki günlerde devam edeceği anlaşılan Trabzon ve Ferrero-Oltan merkezli tartışma ve gelişmeler sektörde pür dikkat izleniyor. Dikkati çeken gelişmeler arasında önce, sektörün etkili meslek kuruluşlarından Trabzon Ticaret Borsası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'nun, ardından da Oltan Gıda'yı birlikte kurup yönettikleri Orhan Veli Oltan'ın Ordu'dan uydudan yayın yapan bir televizyona birer gün arayla çıkarak yaptıkları açıklamalar oldu. Her ikisi de halen Ferrero'ya sattıkları Oltan Gıda'nın yönetiminde profesyonel olarak görev yapan Şükrü Köleoğlu ile Orhan Oltan’ın, açıklamalarının ardından önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyecekleri merak konusu. Özellikle Orhan Oltan'ın halen Ferrero adına yaptığı fındık alım işinden önümüzdeki temmuz ayından itibaren yer almayacağını açıklamasının sanayi ve ticaret sektöründe nasıl bir gelişmeye sebep olacağı konusu adeta bir tahmin yarışına döndü.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ, ALAYA KAPANIYOR MU?

KTÜ İletişim Fakültesi'nde son yıllarda alaylı-mektepli şekliyle öğrencilerin medya kuruluşlarında görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek deneyimlerinden yararlanmaları şekliyle oluşturulan ortamın bu sezon rafa kaldırılması tepki görüyor. Mesleki deneyimi yeterli bazı basın mensuplarının derslere bile girdiği fakültede, şimdilerde sadece TRT'nin tecrübeli baş kameramanı Tahir Orhan görev alıyor. Bunun dışında sosyal çalışma saatlerinde tecrübelerin çeşitli konularda öğrencilere aktarıldığı söyleşi ve sohbetlerin de neredeyse tamamen kaldırılmasına öğrenciler bir anlam veremezken, okul yönetiminin de bu tür organizasyonlara pek sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap