SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Erdoğan Bayraktar ne olacak?

Erdoğan Bayraktar ne olacak?

08 Mart 2017 Çarşamba - 09:15








Anayasa referandumu nedeniyle Eski Bakanlardan Erdoğan Bayraktar'ın da sahaya inmesi, gelecek ile ilgili hesapları adeta sil baştan yapmış gibi. Ak Parti kulislerinde Erdoğan Bayraktar gelecekteki seçimler için banko görenler arasındaki görüş ayrılığı milletvekili mi, yoksa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı mı olacağı yönünde oluşuyor. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun hesaplarını gelecek dönem milletvekilliği üzerine kurduğu varsayılarak,Erdoğan Bayraktar'ın Trabzon için en yeterli ve güçlü aday olduğu genel kanaati oluşturuyor.

MEMİŞ, HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

3 Nolu Erdoğdu mahallesi muhtarı Ergün Memiş taburcu olduktan sonra sağlık durumu çok daha güzeldi. Hastanede yattığı dönemde yurtiçinden ve yurtdışından herkesin kendisini arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiklerini belirten Memiş, yoğun ilgi ve alakadan doktorların da şaşkınlık yaşadığını söyledi. Doktorların yoğun ziyaretçi trafiği dolayısıyla kendisinin hangi işle meşgul olduğunu sormaları üzerine Memiş, 'hamalım' diyerek cevap vermiş. Doktorlar, anlaşılan bir muhtarın bu kadar ziyaretçi akınına uğramasına doğrusu pek şaşırmışlar. Hastanede yattığı süre içinde milletvekillerinin ve vatandaşların kendisine gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun kaldığını ve moralinin çok yükseldiğini kaydeden Memiş, kendisine ziyaret edenlere iade-i ziyarette bulunarak teşekkürlerini iletiyor.

KALDIRIMLARA BELEDİYE EL ATSIN!

Çok yoğun kar yağışının yaşandığı Trabzon'da bundan hem yollar hem de asfalt büyük oranda etkilendi. Bazı yollarda asfaltın deforme olması yol güvenliği için tehdit. Asfalt yollarda oluşan çukurlaşmaların, çatlamaların yaz ayları girmeden düzeltilmesi gerekiyor. Trabzon'un en merkezi yeri olan Meydan Parkı'nda hâlâ kaldırımlar kırık dökük vaziyette. Buradan yetkililere sesleniyoruz, yeni turizm sezonuna bu kırık dökük kaldırımlarla girilecek acaba? Bu konuya ne zaman el atacaklar. Daha birkaç yıl önce tamamen yenilenen Meydan Parkı'nda birçok kaldırım ya kırılmış vaziyette, ya da yerinden oynamış durumda. Meydan Parkı, milyon dolarlar harcanarak yapıldı. Bir kaldırımın ömrü Avrupa'da nerden baksan 40-50 yıldır. Ama Türkiye'de 4-5 senede bir kaldırımlar yeniden yapılarak trilyonlarca para milli servet boşa heba ediliyor. Bundan ancak müteahhitler kazançlı çıkıyor. Kaybeden ise vergileriyle devleti finanse eden vatandaşlar oluyor.


OKUL KANTİNLERİNİ KİM DENETLİYOR?

Veliler, okul kantinlerindeki pahalılıktan şikayet ediyor. Çocukların en çok satın aldığı ürünlerin çok pahalı olduğu söyleniyor. Tarım İl Müdürlüğü, zabıtanın ve Sağlık Bakanlığı'nın okul kantinlerini sık sık denetleyip suistimalleri önlemesi gerekiyor. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Diğer yandan kantin çalışanlarının gerekli koşulları taşıyıp taşımadığı sık sık denetlenmeli. Bazı illerde vuku bulan, kantinciler tarafından bıçaklanan öğrencilerin haberlerini okuyoruz. Netice itibarıyla kantinler, hem hijyen koşulları hem de çalışanlar konusunda sıkı denetime tabi tutulmalı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap