SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Çimen: İddialar asılsız

Çimen: İddialar asılsız

13 Ocak 2017 Cuma - 07:14








Hain FETÖ’nün ülkemizde 15 Temmuz’da gerçekleştirmeye çalıştığı kalkışmanın hesabı sorulmaya devam ediyor. Vatana, millete, bayrağa ve devlete yapılan bu hainliğe karşı yürekli bir duruş sergileyen Gümüşhane’de Belediye Başkanı Ercan Çimen, kendisi ile ilgili ileri sürülen iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Gümüşhane’de FETÖ’ye karşı en büyük mücadeleyi veren Belediye Başkanı Ercan Çimen oldu. Çimen, kendisi ile ilgili ileri sürülen iddiaların gerçek dışı olduğunun altını çizdi. Çimen, bugüne kadar verdiği hizmetlerde hak ve hukuktan ayrılmadığını, şehrin geleceğinin şekillenmesi için gece gündüz çalıştığını ifade etti. Hain örgütle mücadele edenlerin en başında Çimen’in geldiğini bilmeyen yok. Ülkemize, milletimize ihanet eden bir örgütü yönlendirme gibi bir iftirayı Çimen’e atanların amaçlarının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu ve bu yola sapanların Gümüşhane’ye hizmet sevdalısı olanlara çamur atma hevesi taşıdıkları öğrenildi.

KAPISIZ’A ZİYARET

Ak Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı yöneticileri Başkan Emre Akgün önderliğinde Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, başhekimlik görevine yeni başlayan Dr. Alparslan Kapısız’a hayırlı olsun dileğinde bulundular. Akgün, hastane yöneticiliğinin çok zor bir görev olduğuna değinerek, “Sizlere  güvenimiz ve beklentimizle başarılı olacağınız yönündeki inancımız tamdır” dedi. Başhekim Kapısız ise, misafirlerine teşekkür ederek, hizmet konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceklerini ifade etti.

GEÇMİŞ OLSUN

Çevremizde bulunan kişilerden mutlaka birkaçı şuan gribal enfeksiyonla boğuşmaktadır. Hastalığı ayakta geçiren de var, hastanede yatarak geçiren de. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya bir haftadır ağır gribal enfeksiyon geçirmekte. Hastalığı nedeniyle, dört gündür hastanede yatan Akkaya önceki gün evine çıktı. Şu an tedavisini evinde sürdüren Akkaya pazartesi günü belediyedeki görevine dönmeyi düşünüyor. Evde istirahat eden Mustafa Akkaya’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


ÇINAR TARTIŞMASI

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Ortamahalle herkes tarafından ilgi gören bir semt. Tarihi evler ve tarihi ağaçları ile herkesin ilgi odağı olan mahallede bulunan çınar ağacının budanması tepkileri de beraberinde getirdi. Ortamahalle’de Mehmet Efendi Konağı karşısında tarihi çeşmeyle bir bütünlüğü tamamlayan çınar ağacının budanmasına Akçaabat Ortamahalle Evleri Koruma Derneği Başkan Yardımcısı  Ömer Orhan, şu sözlerle tepki gösterdi: “Birileri gelip hangi mantık ve düşünce ile bu ağacı bu hale getirdi anlam veremiyoruz. Ağacın dalları  ne yola ne de enerji nakil hatlarına zarar veriyordu. Bu ağacın suçu neydi, yazık oldu!” Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de "Böyle bir çalışma olamaz" dedi. Başkan Türkmen, "Orada tarihi dokuyla bütünleşmiş çınar ağacının budanma şekli,  bu hale getirilmesi üzüntü verici. Kim yapmışsa hesabını  vermelidir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap