SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Bakan Soylu’nun dikkatine

Bakan Soylu’nun dikkatine

01 Eylül 2017 Cuma - 09:09








Ne cesaret?

Bu cesareti nereden buluyor?

Bakan Soylu’nun söylemlerini kendi menfaatine kullanmak her babayiğidin harcı olmasa gerek.

Ama ne nazık ki yapıyorlar.

Önemli  bir STK’nın başında olan bir başkan, Bakan Soylu ile konuşmalarını veya yazışmalarını bulunduğu ortamda bir başkalarıyla paylaşarak, kamuoyu ve seçmenlerine “Bakın bakan bizimle” mesajı vermeye çalışıyor.


Bu bilgi bize gelince inanmak istemedik.

Sonra olayın içerisine girince, daha doğrusu gelen bilgileri teyit ettirence o zaman yaşananlara inanmak zorunda kaldık.

Dedik ya akıl işi değil diye.

Bir tarafta İç İşleri Bakanı Soylu’nun ismi, diğer tarafta Bakan Soylu’nun ismini ama öyle ama böyle kullanan bir STK Başkanı var.

Cidden böyle bir olayın vuku bulduğuna nasıl inanılsın ki?


Baştan yazdık ya cesaret ister diye.

Ve Bakanımızı buradan uyarıyoruz.

Sayın Bakan Süleyman Soylu, haberiniz olsun iyi niyetinizi maalesef kullananlar var.

Karşı tarafa yazdığınız mesajlarla sadece o kişiyle buluşmuyorsunuz.

Evet evet, ne yazık ki o kişi sizi birkaç kişiyle buluşturuyor.


En önemlisi o kişi, attığınız mesajları çevresi ve yakınındakilere göstererek, “Bakın Bakan bizi destekliyor” edasıyla hava ve caka atabiliyor.

Biliyoruz sizin derdiniz ülke vatan derdi.

Ama o birileri, sizin gibi değil onların derdi, “Biz bu seçimi nasıl kazanırız”dır.

Tabi ki bir dertleri de acaba Bakanımızı yanımıza nasıl alabiliriz?

Bakanımızla bu seçim sürecinde karşı taraf ve kamuoyuna nasıl mesaj veririz?


Bu konuya ivedilikle el atmalısınız Sayın Soylu.

Bu gibi konular, sizin için mutlaka birilerinin kafalarında soru işaretleri bırakıyordur.

Acaba dedikleri doğru mudur?

Acaba Bakanımız böyle bir şey yapmış mıdır?

Bunlar gibi birkaç soru.


O nedenle, size  bunu yazmak zorunda kaldık.

SOYLU’NUN BAYRAM AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Soylu, şu ifadeleri kullandı: “Yardımlaşma kültürümüzün dini bir vecibe olarak yeniden hayat bulduğu mübarek Kurban Bayramı’na hep birlikte ulaşmış bulunuyoruz.  

Yüce milletimiz, 946 yıl önce tam da bu günlerde geldiği Anadolu topraklarına, farklılıkları zenginlik gören anlayışıyla beraber, yüce dinimiz İslâm’ın yardımlaşma ve kardeşlik duygusunu da yanında getirmiştir.

Her türlü farklılığı bir ayrışma ve çatışma gerekçesi olarak gören günümüz küresel anlayışının aksine, Anadolu medeniyetinin ve İslâm’ın bu güzel karışımı, insanlık adına sonsuza dek ayakta kalacaktır. Ve bu Aziz millet sofrasını, ekmeğini ve sevgisini paylaşmaya devam edecektir.  

26 Ağustos Malazgirt Zaferi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Mübarek Kurban Bayramı’nın üst üste geldiği bu özel zaman diliminde, elbette ki vatandaşlarımız tatillerini geçirmek, sevdiklerini ziyaret etmek üzere yollarda olacaklardır. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için İçişleri Bakanlığı olarak her bayramda olduğu gibi bu bayramda da tedbirlerimizi aldık. Hatta bu tedbirleri önceki bayramlara göre iki kat arttırdık.”

BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramıyla ilgili açıklama yaptı. Trabzonlular ücretsiz taşınacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram boyunca vatandaşları ücretsiz taşıyacak... “Vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini yapabilmeleri için Bahçecik, Bostancı, Sülüklü, Uğurlu ve Boztepe mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirilecek.  Bayram boyunca vatandaşlarımız 188 nolu telefonu arayarak istek ve şikâyetlerini Trabzon Büyükşehir Belediyesine bildirebilir... Trabzon halkının bayramlaşması 2 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediye binasında yapılacak. Bayramlaşma törenine tüm Trabzon halkını davetlidir”

KURBAN BAYRAMI’NIZ KUTLU OLSUN

Günler, aylar, yıllar su gibi gelip geçiyor. Geçen zamanın farkına bile varamıyorsunuz. Daha dün gibiydi Ramazan Bayramı’nı idrak etmiştik. Ramazan Bayramı derken, zamanı çok çabuk tükettik. Geldik Kurban Bayramı’na. Bugün mübarek Kurban Bayramı. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap