SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > AK Parti İlçe Başkanı'nın oğlu hastane müdürü oldu

AK Parti İlçe Başkanı'nın oğlu hastane müdürü oldu

20 Kasım 2017 Pazartesi - 08:15








AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci'nin oğlu Koray Demirci Ahi Evren Kalp Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne müdür oldu. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mustafa Yılmaz ilçe başkanının oğlunu uzun zamandır oturtacak koltuk bulamadı. Demirci önce Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi'ne, ardından Fatih Devlet Hastanesi'ne, son olarak da Ahi Evren'e müdür olurken bu hastanenin müdürü Davut Gedikli Akçaabat Haçkalı Hoca Hastanesi'ne, Abdülkadir Eyüpoğlu ise Fatih Devlet Hastanesi müdürlüğüne atandı.

***

EMNİYET YENİLENİYOR

Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, "Değişime ilçelerde başlayacağız. Oradaki polislerimizin çalışma saatlerini düzenliyoruz. Mekanlarını yeniliyoruz. İlk olarak Maçka ilçesinden başlıyoruz. Büyükşehir Belediyemize ait şantiye sahasına yeni bir ilçe emniyet müdürlüğü binası yapacağız. 40 yıl önce 1977 yılında yaptırılan mevcut binayı Büyükşehir Belediyesine devredeceğiz" dedi.

***


ERTELENMESİ MÜMKÜN DEĞİL 

TTSO meclis üyesi Samet Canbakkal, "Trabzon'un en eski ve en köklü odasında değişim şart olmuştur. Genel kurul tarihinin ertelenmesi mevcut yönetimin bir müddet daha koltukta oturmasını sağlamıştır. Ancak değişimin durmasının ertelenmesi mümkün değildir ve kesinlikle şarttır" dedi.

***

BALİ’DEN PARK TEPKİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Osman Gökhan Bali, "Yollara çizdiğimiz yaya geçidi ve park yasağı var levhasının dibine araç park edenler var. İşin kötüsü bunları seyreden hiçbir ceza uygulamayan trafik polisimiz var. Bir de bu olumsuzlukları görüp bu şehirde yaşanmaz diyen bizim insanımız var" diyor.


***

AK PARTİ RİZE İL KONRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, AK Parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar'ın Divan Başkanlığını yaptığı Rize İl Kongresi Muhammet Avcı başkanlığında tek liste ile yapıldı.

***

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNDE DEĞİŞİM


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Emre Akgün’ün ilçe başkanlığına ikinci kez seçilmesinin ardından istifa etmesi üzerine Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve Sürmene İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Azizoğlu da toplantılara katılmayıp istifalarını vermeyi planlıyorlarmış. Daha önce de CHP il başkanı seçilen Turgay Güngör Ortahisar Belediye meclis üyeliğinden istifa edince yedek üye Mustafa Erdem göreve çağrılmıştı. Öte yandan İYİ Parti kurucular kurulu üyesi seçilen Ali Sağır ve MHP’den istifa eden Davut Çakıroğlu, İsmail İnan, Derviş Köz önümüzdeki günlerde İYİ Parti’ye geçerek Büyükşehir ve Ortahisar belediye meclislerinde İYİ Parti’yi temsil edecekler.

***

TEŞKİLATA DİKKAT!

Kurucu il başkanları tek tek açıklanan İYİ Parti’de teşkilatlanmalar da şekillenmeye başlıyor. İYİ Parti’ye destek veren ve partide yer almak isteyen bir isim, “Bu teşkilatlanmada partiye gönül veren herkesin dinlenmesi gerek. Teşkilat yapısı istişare ve kurucu üyelerin de olaya dahil olması ile şekillenmeli. Partide çalışmak isteyen ve Meral Akşener ile hareket etmek için çaba gösteren isimlerden de fikir alınmalı” diyor. Demek ki İYİ Parti’nin teşkilatlanmasında küçük de olsa bir sıkıntı var. Parti yetkililerine bunu bir hatırlatalım istedik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap