SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Aile kaosu nasıl aşılacak?

Aile kaosu nasıl aşılacak?

13 Şubat 2017 Pazartesi - 07:13








Nasıl bir atamadır? Nasıl bir oylamadır? Yapılan atama ve oylamadan dolayı, herkesin kafası karmakarışık. Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine vekaleten Tonya eski belediye başkanı Ahmet Kurt atandı. Üstelik atama 'Bakan' onaylı yapılmış. Buraya kadar her şey bürokraside işlemesi gereken kurallar çerçevesinde yapılmış. Ama skandal bundan sonra başlamış! Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ataması yapılan Ahmet Kurt'un oturacağı koltuk boş değilmiş! Kısacası atama yapılan müdürlüğün kadrosu ful. Herkes koltuğunda aynen çalışmaya devam ediyormuş. Güler misiniz ağlar mısınız bu duruma? Atama yapılırken, o koltuğun dolu veya boş olduğu bilinmiyor muydu? Ayrıca Emine Altuntaş'ın da, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcılığı kadrosu dolu olduğu için tayinin geciktiği de bize gelen bilgiler arasında. Kadronun boşalması halinde Altuntaş da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcılığına atanması yapılacak.

AYDIN: YÜZDE SEKSEN BEŞ HAYIR

Eski bayındırlık bakanı Koray Aydın, MHP seçmeninin yüzde seksen beşinin referandumda hayır oyu kulanacağı görüşünde. Aydın, MHP Genel Merkezi'nin bunu gayet iyi gördüğünü, bundan dolayı kendilerine muhalefet olanları susturmaya çalıştıklarını belirtti. Cidden MHP'de işler genel merkezin istediği gibi gitmiyor. Her gün il veya ilçe bazında yeni yeni istifalar genel merkeze sunuluyor. Her zaman söylediğimiz gibi, referandumun en sancılı partisi MHP gibi görülüyor. AK Partililerin MHP'ye verdikleri bu kadar desteğe rağmen sancı devam ediyor.

SORUMLUSU KİM?

Herkes hayvansever olmalı. Hayvan sevgisi duyarlılığı yaşamalı. Bu hepimizin vatandaşlık görevi olsa gerek. Ne var ki bu duyarlılığı tam gösteremiyoruz. Sokaklarda başı boş dolaşan onlarca köpek var. Hadi buralardan vazgeçtik. KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi'nin kampüsünde başı boş dolaşan köpeklerden acaba kim sorumlu? Akçaabat Belediyesinin yapması gereken işi öğretim görevlileri veya Fatih Eğitim Fakültesi görevlileri mi yapmalı? Daha doğrusu Akçaabat Belediyesi ne yapıyor? Bu belediye ile ilgili vatandaşlardan şikayetler alıyoruz. Şikayetler dikkate alınır, düzelir diye bekliyoruz. Mutlaka zamanı gelince hepsini sizlerle paylaşacağız. Şunu da vurgulamadan geçmeyelim: Heyecanını kaybetmiş, yıllarca o koltukta oturan birisinden fazla hizmet beklemek biraz hayalcilik. Akçaabat Belediyesi bize göre bu anlayışla yönetilmektedir.


DURUŞU İP GİBİDİR

Nazım Özcan'ı Anavatan Partisi'nde siyasete başladığı günden beri tanır ve takip ederiz. Siyasette ip gibi duruşu olanlardan birisidir Özcan. Eğilip büküldüğünü asla görmemişizdir. Şehrimizin yetiştirdiği ender, düzgün siyasetçilerden biridir. Nazım Özcan, sosyal medya hesabından bakın neler paylaştı... İşte 'PAZAR CİMNASTİĞİ' adı altındaki yazısı: "PKK neden 'Evet' der? Hayır oyu mevcut sistemin devamı manasına geldiğine göre ve PKK denilen şerefsizlerin 40 yılda gelebildikleri son durum 'zaman zaman bitme noktasına gelen ve hali hazırda en kötü dönemlerinden birini yaşayan BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ olmanın ötesine gidememiş it sürüsü' olduğuna göre hayır demeyecek elbette... Başkanlık-eyalet-özerklik üçlemesinin cazibesi altında yeni sistemde yeniden şans denemek onlar için 40 yıllık terörist mücadelenin DEMOKRASİ ZAFERİ olacaktır. Aksi halde 40 yıldır bir şekilde parçalayıp ölümüne sebep oldukları Kürt halkına söyleyecek sözleri olmayacaktır! Sol gösterip sağ vurmasını beklememek basiretsizlik olur." Özcan'ın yazısını virgülüne noktasına dokunmadan aynen sizlerle paylaştık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap