SON DAKİKA



Haber > Medya > Zeki Demirkubuz 'Türk Futbolu' İsyanı!

Zeki Demirkubuz 'Türk Futbolu' İsyanı!

19 Şubat 2024 Pazartesi - 14:41




Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türk futboluna yönelik sert eleştirilerde bulundu.





İngiltere Premier Lig karşılaşması sonrası paylaşım yapan Kubuz, 'Türk futbolu denilen işkenceye ve beş para etmez düzenine neden katlandığımı sorguluyorum.' ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde yaptığı çıkışlarla sıklıkla gündem olan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, bu sefer de sosyal medyada Türk futboluna yönelik ifadeleri nedeniyle gündem oldu.

Paylaşımında İngili Premier Lig'de oynanan Manchester United ile Luton Town karşılaşması örnek gösteren Kubuz, Türk futbolundaki çarpık düzene isyan etti.

İki ligi karşılaştıran Kubuz, 'En az yüzyıllık bir stadda, son derece mütevazi futbolcularla, yenilmesine rağmen inanılmaz güzel ve onurlu futbol oynayan Luton Town gibi takımları gördükçe kendimi aldatılmış hissediyor, Türk futbolu denilen işkenceye ve beş para etmez düzenine neden katlandığımı sorguluyorum.' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap