SON DAKİKA



Haber > Medya > Zalim İstanbul 19. bölüm Kanal D tekrar izle

Zalim İstanbul 19. bölüm Kanal D tekrar izle

18 Kasım 2019 Pazartesi - 17:15




Zalim İstanbul dizisinde bu hafta Nedim kendisine yapılanların hesabını sormak için konağa geri dönüyor. Ceren başta olmak üzere Cenk ve Şeniz yaptıkları kötülükleri birer birer hatırlıyor. Nedim'in yapacaklarından ise oldukça korkuyorlar.





ZALİM İSTANBUL 19 .BÖLÜM ÖZETİ

Zalim İstanbul dizisi bomba gibi bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Nedim'in kendisini toparlaması ve ayağa kalkmasının ardından konağa dönen Nedim, başta Ceren olmak üzere Cenk ve Şeniz'den hesap sormaya geliyor. Yaşananları unutmadığını ve her şeyi net bir biçimde hatırladığını duyan Cenk korkudan ne yapacağına karar veremiyor. Soluğu annesi Şeniz'in yanında alan Cenk'i yine annesi telkin ediyor.

Şeniz, Nedim'in yapmak istediklerini rahatça yapmasının bu durumun Nedim'i Agah Karaçay ile karşı karşıya getireceğini düşünmektedir. O yüzden bir nebze rahat olan Şeniz, Agah'ın tepkisinin ardından nasıl bir yol haritası çizecektir? Zalim İstanbul 16. Bölümün özeti ve Kanal D canlı yayın sayfası…. ZALİM İSTANBUL 19. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZALİM İSTANBUL 20. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap