SON DAKİKA



Haber > Medya > Yürek Çıkmazı dizisini alt üst eden gelişme; Gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir

Yürek Çıkmazı dizisini alt üst eden gelişme; Gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir

31 Ocak 2023 Salı - 15:11




İddialı yapımların adresi TRT 1'in dikkat çeken dizisi Yürek Çıkmazı 13. bölüm 31 Ocak Salı yani bu akşam seyircisi ile buluşacak.





TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı dizisi beklenen fazla ilgi gördü. Yürek Çıkmazı Halil ve Zeynep aşkı ile ilgiyle takip edilirken, Yürek Çıkmazı 13. bölümde yaşanan son gelişmeler ağızları açık bırakacak.

Kişilik bozukluğu olan bir adama rağmen çocukları için hayatta kalma mücadelesi veren Cennet'in hayat hikayesi ilk günden ekranlara bomba gibi düşmüştü. 

Cennet'in ölmeden önce arkasında bıraktığı mektupla Yürek Çıkmazı YılmazHalilFeride ve Birsen karakterlerinin hayatını etkileyen olaylar da adeta nefessiz izleniyor. 

İrem Helvacıoğlu, Alp NavruzAyça BingölMesut AkustaDilara AksüyekBihter Dinçel gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Yürek Çıkmazı reyting sonuçlarında da zirvelerde yer almayı başarıyor. 

Ancak Yürek Çıkmazı yeni bölümde yaşanan bir gelişme sanaryoyu baştan aşağı değiştirecek cinsten! Cennet'in mezarının açılmasıyla birlikte evde bulunan kanlı tülbent gerçeği ortaya çıkacak. 


Sosyal medyada konuşulanlara göre gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir. İddialara göre Cennet'i kocası Yılmaz değil kızı Feride öldürmüş! Tüm bu detaylar bu akşam netlik kazanacak.

Yürek Çıkmazı son bölüm ile uzun bir süre konuşulurken, Yürek Çıkmazı yeni bölüm bekleyenler büyük bir sürpriz ile karşılaştı.  Heyecanın iyice zirveye tırmandığı dizinin kadrosuna dengeleri değiştirecek bir oyuncu katıldı. 

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİNE SÜRPRİZ OYUNCU

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yürek Çıkmazı'na Berna Üçkaleler dahil oldu. Ünlü isim aile içi şiddeti ekranlara yansıtan dizide Psikolog Şermin karakterine hayat verecek. 

YÜREK ÇIKMAZI 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Yusuf'u tuzağa düşürerek Mehmet'i bıçaklatan Yılmaz, cinayet aletini saklayarak Birsen ve çocukları yanında tutmayı başarır. Ancak bu Seray için eziyet dolu günlerin başlangıcı demektir.

Seray'ın eve girdiği ilk gece yediği dayak, sonradan olacakların habercisidir. Birsen ise babasına engel olamadığı gibi dışarda kapıyı döven Halil'i de, daha büyük olay çıkmasın diye, evden kendi uzaklaştırır.

İstemeden annesi Cennet gibi şiddetin üstünü örtmeye başlamıştır. Bu durum Yılmaz'ı daha da cesaretlendirir. Mezar açılma kararının erkene alınması Halil'in kararını sorgulamasına neden olur.

Öte yandan Levent, Halil üzerinde duygusal baskı kurmak için, tüm ailenin katılacağı bir toplantı düzenler. Birsen, babasının korkusundan Feride ise babasına olan düşkünlüğünden aynı noktada buluşup; toplantıda Halil'in karşısında yer alırlar.

Otopsiye saatler kala Halil bu büyük kararın sorumluluğuyla baş başadır. Zeynep'in korktuğu şey ise, tamamen ilişkileriyle alakalıdır. Otopsi sonucu istedikleri gibi çıkmazsa, Halil'in hayatına eskisi gibi devam edebileceğinden şüphe duymaktadır.


YÜREK ÇIKMAZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

YÜREK ÇIKMAZI KONUSU NEDİR?

Dramatik hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyor. 

“Bilseniz ölmem ne uzun sürdü” Bazı hikayeler sondan başlar. Tıpkı Cennet’in hikayesi gibi… Hayatı boyunca susmuş bir kadındı o; şiddet görmüş, korkmuş, vazgeçmiş… Ölmeden önce bir mektup bıraktı geride. Son bir çığlık: “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü!”

Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmen koltuğuna usta isim Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. 


YÜREK ÇIKMAZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yayınlanan fragmanlara bakıldığında Yürek Çıkmazı dizisi, İstanbul'un Fatih, Beyoğlu ve Beşiktaş ilçelerinde çekiliyor. İlk tanıtım fragmanında Derbent Köyü'nün ismi geçerken, Konya'nın Derbent ilçesinde geçtiği de öğreniliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap