SON DAKİKA



Haber > Medya > Yasak Elma sezon finali izle! Yasak Elma 110. bölüm

Yasak Elma sezon finali izle! Yasak Elma 110. bölüm

09 Haziran 2021 Çarşamba - 14:05




FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma sezon finaliyle ekrana geldi. Yasak Elma dizisinin 110. bölümünde heyecan doruktaydı. Yasak Elma'nın son bölümünde; Ender'in Kaya ile ilgili kararı merak edildi. Yıldız ve Ender yeniden bir araya geldi. İşte Yasak Elma 110. bölüm full tek parça YouTube izle bilgileri.





Yasak Elma, Med Yapım imzalı, ilk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini 3 sezon Neslihan Yeşilyurt ve 4. sezondan itibaren Murat Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, müzikleri Cem Tuncer, Ercüment Orkut ve Efecan Tuncer tarafından yapılan dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. İşte Yasak Elma'nın1 10. bölüm sezon finali son bölümü izle bilgileri...

Yasak Elma 110. bölüm izle

Ender ve Yıldız, Hasan Ali’nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmaz. Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender’in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
5
Üzgün
7
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap