SON DAKİKA



Haber > Medya > Yasak Elma 111. Bölüm İzle! Yasak Elma 112. bölüm fragman izle

Yasak Elma 111. Bölüm İzle! Yasak Elma 112. bölüm fragman izle

14 Eylül 2021 Salı - 15:44




FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma bu hafta yeni sezonuyla ekrana geldi. Yasak Elma dizisinin 111. bölümü izleyiciyle buluştu. Yasak Elma'nın son bölümünde Cansu, Kumru ve Doğan adlı yeni karakterler dikkat çekti. Peki ama Yasak Elma 111. bölüm nasıl izlenir? İşte Yasak Elma son bölüm full, tek parça, YouTube izle bilgileri...





 

Yasak Elma dizisinin 111. bölümü ekrana geldi. Yasak Elma dizisinin son bölümünde neler yaşandığı merak edildi. İşte Yasak Elma 111. bölüm, son bölüm full izle bilgileri...

Yasak Elma 111. bölüm izle

Yasak Elma dizisinin son bölüm özeti şu şekildedir: Büyük patlamanın ardından altı ay geçmiştir ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yıldız’ın hayatı bambaşka bir yöne doğru evrilirken, Ender’in gelmesi onun yaşadığı sorunlarla mücadele etmesine yardımcı olacaktır. Yıldız’ın hayatına yeni giren yan komşusu Kumru ise farklı karakteriyle herkesin hayatına bomba gibi düşer.

YASAK ELMA 111. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yasak Elma 111. Bölüm Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Başrollerinde Türk televizyonlarının sevilen isimlerine yer veren Yasak Elma dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Sezon finalinden sonra tatile ayrılan dizide yeni sezon bölümleri başlıyor. 13 Eylül Pazartesi günü Yasak Elma 111. bölümüyle FOX Tv ekranlarından izleyicilere merhaba diyecek.

Milyonları ekran başına toplayan Yasak Elma dizisi, büyük ses getiren sezon finalinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesinin ardından müjdeli haberi verdi. Yerli dizi severler tarafından yeni sezonu araştırılan diziler arasında yer alan Yasak Elma'nın yeni sezonuna 13 Eylül'de başlayacak. Oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler yapan Yasak Elma dizisinde 5. sezon için artık sayılı saatler kaldı. Sevilen dizi Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarından saat 20:00’de izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Yasak Elma Yeni Sezon Kadrosunda Kimler Var?

Milyonları ekran başına toplayan Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda Murat Aygen oyuncu kadrosuna dahil edildi. Sevilen oyuncu dizide Doğan karakterine hayat verecek. Biran Damla Yılmaz ise Kumru karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil de Canan karakterini canlandıracak. Ayrıca yeni sezonda Yasak Elma oyuncu kadrosu içinde Gülnaz karakteri ile Gizem Denizci de rol alacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap