SON DAKİKA



Haber > Medya > Wednesday hayranlarına müjdeli haber sonunda geldi! Netflix sonunda ikinci sezon onayını verdi!

Wednesday hayranlarına müjdeli haber sonunda geldi! Netflix sonunda ikinci sezon onayını verdi!

07 Ocak 2023 Cumartesi - 14:16




Netflix'te yayınlanan ve kısa sürede çok sevilen ve izlenme rekorları kıran Wednesday dizisi ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi hayranlarını sevindirdi. Wednesday dizisi Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı. Yaşanan gelişme sosyal medyada gündem oldu.





Başrolünde Jenna Ortega'nın rol aldığı Wednesday dizisi Netflix'in kısa sürede en çok izlenen yapımlarından oldu. Stranger Things'a ait olan rekorları kıran Kasım ayında 341,2 milyon izlenme saatini aşarak ilk haftasında Netflix'in en çok izlenen İngilizce dizisi oldu.

wednesday 2. sezon onayını aldı

WEDNESDAY 2. SEZON OLACAK MI?

Netflix'ten herkesin merakla beklediği açıklama geldi. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Wednesday dizisi 2. sezon onayını aldı.

wednesday hayranlarına müjde


WEDNESDAY DİZİSİ KONUSU

Dizide Wednesday, yeni ortaya çıkan medyumluk yeteneğinde ustalaşmaya çalışacak, kasabada dehşet saçan kanlı bir cinayet serisini önleyecek ve 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü bir gizemi çözecek. Üstelik tüm bunları yaparken okulda kurduğu yeni ve karmakarışık ilişkilerde yolunu bulmaya çalışacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap