SON DAKİKA



Haber > Medya > Teşkilat dizisinde başrol oyuncusu değişti

Teşkilat dizisinde başrol oyuncusu değişti

24 Eylül 2021 Cuma - 09:16




TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat 15. Bölümü için gün saymaya başladı. Teşkilat dizisinin yeni sezonunda yapılan değişiklikler ise adeta gündem değiştirecek cinsten duruyor.





Geçtiğimiz sezon ekranlarda fırtınalar estiren Teşkilat dizisi 15. Bölümü için geri sayım başlamış durumda.

Teşkilat dizisinin yeni sezon ilk bölümünde başlayan büyük değişimler herkesin dikkatini çekmiş durumda.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve  Ezgi Şenlergibi usta isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisi 15. Bölüm fragmanı ve tanıtım videoları da ortaya çıktı.

Teşkilat dizisinin 15. Yeni bölümünde dünyanın konuştuğu Türkiye’nin savaş teknolojileri seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna güçlü ve başarılı isimler dahil oldu ancak yeni sezona savaş teknolojileri alanında ülkemizin geldiği nokta adeta damga vuracak.

TRT1 tarafından yapılan bilgilendirmede Teşkilat dizisinin yeni sezonda başrole resmen teknoloji geçmiş gibi duruyor.

Türkiye’nin gözbebeği İHA ve SİHA’lar Teşkilat dizisinin yeni sezonunda da adından sıkça söz ettirecek.

Yeni sezon öncesinde başrol oyuncularının silah ve yakın dövüş eğitimlerinde de görev alan özel kuvvetler mensupları, dizinin bazı kritik sahnelerinde kamera karşısına da geçecek.

Teşkilat dizisinde nefes kesecek aksiyon sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile yine zirveden inmeyecek gibi duruyor.

26 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında seyircinin karşısına çıkacak olan Teşkilat dizisinde bir detay daha seyircinin dikkatinden kaçmadı.

Hakan Boyav, Gürkan Uygun ile Turgut Tunçalp gibi 3 usta oyuncu Teşkilat dizisi kadrosuna dahil oldu.

Başarılı oyuncu Hakan Boyav Ve Gürkan Uygun daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış iki isim olarak karşımıza çıkmıştı.

Hatırlayacağınız gibi Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının yeniden bir araya gelip çekimlere başlayacağı iddia edilmişti.

Hakan Boyav Ve Gürkan Uygun gibi iki önemli ismin Teşkilat dizisi oyuncu kadrosuna dahil olduktan sonra bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmış oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap