SON DAKİKA



Haber > Medya > Taylor Swift kendi rekorunu kırdı

Taylor Swift kendi rekorunu kırdı

06 Kasım 2023 Pazartesi - 15:20




Dünyaca sevilen sanatçı Taylor Swift'in son albümü "1989 (Taylor’s Version)", müzik listelerinde ilk sıraya yerleşti.





Yapımcı Scooter Braun'la yaşadığı telif hakları anlaşmazlığı nedeniyle 2014 tarihli albümü "1989"u "Taylor's Version" (Taylor'ın Versiyonu) adıyla yeniden kaydeden şarkıcı Taylor Swift, albümü 27 Ekim'de piyasaya çıkardı. Albüm, dinleyiciyle buluştuğu ilk haftada Billboard Top 200 listesinde birinci sıraya yerleşti.

Ntv'nin aktardığı habere göre, Swift, bu sayede 13'üncü kez listede ilk sıraya yerleşmiş oldu. Şarkıcı ayrıca "1989 (Taylor’s Version)" albümüyle kendi müzik kariyerinin de en iyi albüm açılışını yaptı.

Albümde "Blank Space", "Style", "Out of the Woods", "Bad Blood" ve "Shake it Off" gibi şarkılar yer alıyor. Adını Swift'in doğum tarihinden alan albüm, Grammy ödüllerinde En İyi Albüm Ödülü'nü kazanmıştı.

EN ÇOK DİNLEYİCİYE SAHİP KADIN SANATÇI

Taylor Swift, ağustos ayında "Midnights" albümüyle Spotify'da aylık 100 milyon dinleyicisi olan ilk kadın şarkıcı olarak müzik tarihine geçmişti. Grammy'de üç kez Yılın Albümü Ödülü'nü kazanan dört kişiden biri olan Swift, turne filmi “Taylor Swift: The Eras Tour" ile de ABD'de en yüksek konser filmi açılış rakamını elde etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap