SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'ın çekildiği Dominik'te Koronavirüs görüldü

Survivor'ın çekildiği Dominik'te Koronavirüs görüldü

14 Mart 2020 Cumartesi - 11:43




ÇİN'de başlayıp her yere yayılmaya devam eden Coronavirus, binlerce kişinin ölümüne neden olurken Acun Ilıcalı'nın yarışması Survivor'ın çekildiği Dominik'e de sıçradı. Şimdiye kadar Dominik'te 5 vaka görüldü. Acun Ilıcalı'nın ne karar vereceği merak konusu oldu.





Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede neredeyse tüm dünyaya yayılan Koronavirüs, şimdiye kadar 5 bin 400 kişinin ölümüne neden oldu. Dünyayı etkisi altına alan Korona, Survivor 2020'nin çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyet'inde de görüldü.Dominik'te şimdiye kadar Koronavirüs vakası 5 kişide tespit edildi, önlemler hat safhaya çıkarıldı. Uzun yıllardır Survivor çekimlerini Dominik Cumhuriyeti'nde yapan Acun Ilıcalı'nın ise bu durumda ne yapacağı merak konusu oldu. Bu sene Ünlüler ve Gönüllüler Takımları olarak Survivor'da yarışan yarışmacıların sağlık durumları için henüz kötü bir haber ulaşmadı. Öte yandan Koronavirüs hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsün yayılmaması için yut dışından gelen kişilerin 14 gün boyunca kendilerini evlerinde izole etmeleri gerektiğini söyledi. Koca'nın bu açıklamasının ardından Survivor'a veda edip Türkiye'ye geri gelmesi gereken yarışmacıların nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu oldu. Survivor'da adaya son veda eden isim ise Ünlüler takımından İrem Akın olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap