SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'da şok eleme! Kimse beklemiyordu

Survivor'da şok eleme! Kimse beklemiyordu

14 Haziran 2021 Pazartesi - 12:54




Survivor 2021 finaline artık sayılı günler kaldı. 7 kişinin kaldığı Survivor'da bir kişi adaya veda etti. Aleyna, Batuhan ve Ayşe arasında yaşanan oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu.





Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu finalde Batuhan'ı yenen mavi takımdan Poyraz kazanmıştı. Dokunulmazlığı kazanan Poyraz, elenmesi yönünde kırmızı takımdan Batuhan'ın ismini söylemişti. Yarışmada haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan Berkay, elenmesi yönünde kendi takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu'nun ismini söylemişti. Mavi takımdan birisini söylenmesi beklenen Berkay'ın bu sürpriz kararı konseyde büyük şaşkınlığa neden olmuştu.

Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı yine kırmızı takımdan Berkay kazanmıştı. Berkay, elenmesi yönünde aday olarak mavi takımdan Ayşe'nin adını söylemişti. Kimin eleneceği merakla beklenirken yarışmacılar ada konseyine geldi.

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU 

Survivor'a bu hafta veda eden isim belli oldu. Rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Batuhan oldu.

Batuhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Ne diyeceğimi bilmiyorum. Beni bu ana kadar destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Annem sakın üzülme diyeceğim. Bence buraya kadar iyi geldim. Güzel bir yoldu bu. Gönül isterdi son dörde oturayım. Demek ki hakkımda hayırlısı buymuş.

Acun Ilıcalı, "En başından beri söylüyorum, çok üzücü bir konsey olacağı belliydi. Survivor'ı dibine kadar yaşadın. Aileni gördüğüm zaman seninle ilgili kafamdaki resim tamamlandı. Çok güzel bir ailenin evladısın." dedi.

Öte yandan Batuhan'ın elenmesi ise sosyal medyaya damga vurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap