SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'da korona şoku

Survivor'da korona şoku

04 Nisan 2020 Cumartesi - 14:41




Dominik'ten dönen Hakan Hatipoğlu canlı yayınlanan Survivor Panorama'da Survivor'dan diskalifiye olan ya da elenen yarışmacıların girişlerin kapalı olduğu için Türkiye'ye dönemediğini söyledi.





Survivor çekimlerinin yapıldığı Dominik'ten döndükten sonra ailesinden uzak bir yerde 14 gün boyunca karantinada kalan Hakan Hatipoğlu, ailesiyle kavuştuktan sonra Survivor Panorama'daki işinin başına döndü. Hatipoğlu, Survivor'dan diskalifiye edilen ve elenen yarışmacıların akıbeti hakkında ilk kez konuştu.

"BURAYA GELMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Hakan Hatipoğlu, Gönüllüler takımında elenen Ceyhun Uzun ve Burak Yurdugör'ün ve sakatlık nedeniyle diskalifiye olan Meryem Kasap'ın halen adada kaldıklarını söyledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Dominik'in giriş ve çıkışlarının kapatıldığını hatırlatan Hatipoğlu, "Bir Survior da dışarıdakilerden çekilir. Ceyhun abi var, Meryem var, Burak var. Tayfun ve İlayda, bizimle beraber geldiler. Son dakika, apar topar gelebildiler. Dışarıda bir takım daha var. Acun abi (Ilıcalı) şu an istese elenenlerle ile devam edenleri yarıştırabilir" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap