SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'da acil durum konseyi! Şok diskalifiye kararı

Survivor'da acil durum konseyi! Şok diskalifiye kararı

22 Nisan 2021 Perşembe - 11:36




Survivor'ın bu akşam ekrana gelecek bölümünde acil durum konseyi toplanırken Acun Ilıcalı, bir yarışmacının adaya veda etmek zorunda kaldığını açıkladı. Fragmanın üzerine izleyenler, veda eden yarışmacının burnu kırılan Merve Aydın olduğunu iddia etti.





'Survivor 2021'in yayınlanan yeni bölüm fragmanında, bu akşam ekrana gelecek olan 75. yeni bölümünde acil durum konseyinin toplandığı görüldü. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın bir yarışmacının Survivor'a veda etmek zorunda kaldığını açıklamasıyla yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı'nın "Bugün itibariyla bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda" sözlerini kullandı. Dikkat çeken bu fragman sonrası diskalifiye olan yarışmacının, geçtiğimiz günlerde burnu kırılan Merve Aydın olduğu iddia edildi.

PARKURDA BURNU KIRILMIŞTI

Survivor'da ünlüler takımından Merve Aydın geçtiğimiz günlerde oyun alanında parkurdaki engellere çarpmış ve kanlar içinde kalmıştı. Burnu kırılan Merve Aydın, Doktor Metin Kuş'un müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Acun Ilıcalı, Merve Aydın'ın burnunda parçalı kırık olduğu dile getirmiş; yarışmadaki akıbetinin daha sonra belli olacağını söylemişti.

Merve'nin operasyonunun başarılı geçtiğini söyleyen Acun Ilıcalı, tedavisinin devam ettiğini ancak son kararı Metin Kuş'un vereceğini söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap