SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor ne zaman başlayacak? Survivor Ünlüler Gönüllüler kadrosu belli oldu!

Survivor ne zaman başlayacak? Survivor Ünlüler Gönüllüler kadrosu belli oldu!

04 Ocak 2021 Pazartesi - 10:30




Survivor yeni sezon yarışmacıları belli oldu. 2021 sezonu için geri sayım başlarken yarışmanın hayranları heyecan içerisinde başlangıç tarihini bekliyor.





Merakla beklenen Survivor yeni sezon Ünlüler Gönüllüler kadrosu açıklandı. Ünlüler takımında; Öykü Çelik, Cemal Hünal, Batuhan Karacakaya gibi isimler yer alırken Gönüllüler kadrosunda ise Hanzade, Aleyna, Sena, İlayda Şeker gibi isimler yer alıyor. Peki; Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak?

İşte Survivor Ünlüler Gönüllüler kadrosu…

2021 SURVİVOR YENİ SEZON BAŞLIYOR!

Survivor'un ne zaman başlayacağı belli oldu. Açıklanan bilgilere göre, Survivor 2021 yarışması 9 Ocak Cumartesi günü akşam saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak.

Survivor 2021'e gidecek ünlü yarışmacılar:

-Melis Sezer
-İsmail Balaban
-Meryem Kasap
-Hayrettin
-Barış Özbek
-Çağrı Atakan
-Merve Aydın
-Batuhan Karacakaya
-Öykü Çelik
-Cemal Hünal

Survivor gönüllüler kadrosu ünlülerin ardından açıklandı. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından duyurduğu kadroda, Uğurtan, Sancakay, Emin, Hanzade, Milli güreşçi Reşit Karabacak'ın oğlu Yunus Emre, İlayda Şeker, Poyraz, Sena, Ayşe Reşat, Aleyna, Staven yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap