SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor’da şok gelişme; Acun çaresiz kalınca bakın ne yaptı

Survivor’da şok gelişme; Acun çaresiz kalınca bakın ne yaptı

07 Haziran 2021 Pazartesi - 10:33




Ekranların en çok izlenen ve takip edilen yarışma programı Survivor 2021’de gündeme damga vuracak gelişmeler yaşanıyor. Peki ama hangi yarışmıcılar arasında gerginlik çıktı? Acun Ilıcalı nasıl bir yok izleyecek? Merak edilen soruların yanıtları haberimizde…





TV8 ekranlarının iddialı yarışma programı Survivor 2021 ekranlara damga vurmaya devam ederken yaşanan olaylar günlerce konuşulmaya devam ediyor.

Yaşanan gerginlikler, kavgalar ve tartışmalar her geçen gün büyümeye devam ederken son yaşanan olay ise diğerlerinde çok farklı.

Bu sefer yarışmacılar arasında çıkan kavgaya aileler de müdahil olmuş durumda. Bu gelişmeyi ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı açıkladı.

Acun Ilıcalı o isimlerin Aleyna ve Ayşe olduğunu açıkladı. Peki ama bundan sonra ne olacak?

Ekranlarda Survivor heyecanı tüm hızıyla devam ederken rakipsiz yarışmada son konseyde ilk kazanan isim Poyraz oldu.

Yalnız kazanan isimin yanı sıra geceye Acun Ilıcalı açıklamalarıyla damga vurdu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Aleyna ve Ayşe’nin ailesinin sosyal medyada yazdıklarının programa zarar verdiğini belirterek iki ismin aileleriyle konuşmasını istedi.

İstanbul'da yaptıkları konuşmada, ailelerin yarışmaya dahil olmamasını tembihlediklerini kaydeden Acun Ilıcalı şu açıklamalarda bulundu;

Acun Ilıcalı çok net konuştu!

"Konu şu, Survivor'a gelirken hatırlarsanız İstanbul'da bir toplantı yaptık. Bu toplantıda aileleriniz herhangi bir şekilde Survivor ile ilgili konulara girmemesini rica ettim. Buraya gelirken ailelerinizden de sosyal medyayı kullanmamalarını rica etmenizi net olarak söyleyerek hatırlıyorum"

“Survivor tarihinde ilk defa böyle bir şey oluyor”

Ailelerin sosyal medyadaki paylaşımlarından rahatsız olduklarını aktaran Acun Ilıcalı açıklamasının devamında, "İki yarışmacılarımızın aileleriyle ilgili bir sorunumuz var ve bu sorunu sizinle paylaşmam gerekiyor. Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler" ifadelerini kullandı.

“Biz aileleri yarışmaya almadık”

Acun Ilıcalı konu ile ilgili, “Bu iki yarışmacıyla konuşacağım ve görüşme hakkı vereceğim. Ailelerinizle görüşün bizi ve programımızı açıkçası rahat bıraksınlar. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya. Bir tanesinin ailesi de yarışmadan ayrılmasını istiyor." dedi.

Acun Ilıcalı: Bu iş büyümüş durumda

Birinci yarışmacımız Aleyna. Aleyna ben senin aileni açıkçası burada gördüm. Pırlanta gibi insanlar, çok yüksek bir gerilim var. Annen bizi arıyor. Kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor. Annenle konuş. İkinci yarışmacımıza geliyorum. İkinci yarışmacımız da Ayşe. İşin aslı Ayşe'nin ailesiyle Aleyna'nın annesi arasında bir gerilim var. Bu iş büyümüş durumda"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap