SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor’da Poyraz’dan flaş sözler: Onları istemiyorum

Survivor’da Poyraz’dan flaş sözler: Onları istemiyorum

10 Haziran 2021 Perşembe - 14:22




Büyük finale geri sayımın başladığı Survivor’da dün heyecan dolu mücadelelerin ardından haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık ödülünün salibi olan Poyraz'ın eleme adayını belirlediği gecede araba ödülüne kavuşan isim Dora oldu. Poyraz'ın eleme potası adayını söylerken yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı.





TV8 ekranlarında Survivor 2021'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, finale sayılı günler kaldı. Hürriyet’te yer alan habere göre, Survivor’da dün akşam yayınlanan bölümünde kıyasıya yaşanan mücadelelerin ardından haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık ödülünün galibi olan Poyraz'ın eleme adayını belirlediği gecede araba ödülüne kavuşan isim Dora oldu. . Poyraz'ın eleme potası adayını söylerken yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı.

Büyük finale doğru geri sayım başladığı Dominik Cumhuriyeti'nde yaşanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. İşte dün gece yaşananlar:

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye 2021'de dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Heyecan seviyesi yükselen yarışmada yarışmacılar, parkurda adeta kan ter içinde savaştı. Yarışmacılar kendisini garanti almak için ciddi çaba sarf ederken kadın ve erkeklerin aynı parkurda karşı karşıya gelmesi nefesleri kesti.

Zorlu final mücadelesinde ise rakiplerine göz açtırmayan Poyraz gecenin performansına damga vurdu. İsmail, Batuhan, Dora, Berkay ve Ayşe'yi saf dışı bırakan Poyraz dokunulmazlık oyununun sahibi oldu. Böylece Poyraz eleme adayını belirleme hakkı elde etti.


"BURADA GÖRMEK İSTEMEDİĞİN İKİ OYUNCU VAR"

Poyraz yaptığı açıklamada, "Bu hafta stretejik düşünüyordum. Kendi takımımdan birini söyleyecektim ama bu oyundan sonra fikrim değişti. Burada görmek istemediğim iki oyuncu var. İnşallah diğer oyunları da kazanırsam aynı şekilde devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH SONUNA KADAR KALACAĞIM"

Poyraz'ın sözlerine sinirlenen ve ilk eleme adayı olan Batuhan, "Potaya girmekten korkmuyorum, yanıma gelecek iki kişiyi de bekliyorum. Performansıma da sevenlerime de güveniyorum. Daha yolum uzun sonuna kadar burada kalacağım İnşallah" cevabını verdi.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?


Survivor'ın son bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanan Poyraz eleme konseyinde ilginç açıklamalarda bulundu. Poyraz, kendi takımından aday göstereceğini ancak düşündükten sonra bu karardan vazgeçtiğini belirtti. Acun Ilıcalı'nın kararını sorması üzerine Poyraz eleme adayı olarak Batuhan'ın ismini söyledi. Böylece haftanın eleme potasına giren ilk isim Batuhan oldu.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de yarışmacılar dokunulmazlık oyunundan önce araba ödülü için karşı karşıya geldi. Bu sezonun ilk araba oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, sorulan sorulara arkadaşlarının ne cevap verdiğini tahmin etmeye çalıştı.

Eğlenceli anların ekranlara geldiği oyunda sorulan soruların yanıtlarını en çok ve en doğru şekilde tahmin eden isim gecenin sonunda araba ödülünü kazandı. Dora diğer yarışmacılardan daha fazla doğru yanıt vererek Survivor'da araba ödülünü alan yarışmacı oldu. Ödülü kazanan Dora büyük sevinç yaşadı.

ELEME PAZAR GÜNÜ OLACAK


Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve bunların sonucunda iki yarışmacı daha eleme potasına girecek.

Survivor'da 13 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde ise, halk oylaması sonucuna göre elenen isim açıklanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap