SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor’da Acun Ilıcalı’dan Çağrı’ya diskalifiye uyarısı

Survivor’da Acun Ilıcalı’dan Çağrı’ya diskalifiye uyarısı

28 Şubat 2021 Pazar - 12:43




Survivor 2021’de Ünlüler Gönüllüler takımları arasında rekabet kıyasıya devam ediyor. Takımlar dün parkurda yeni bir dokunulmazlık ve ödül oyunu için mücadele ettiler. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında Öykü Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı'dan perşembe günü Çağrı ve Dora arasında yaşanan kavgayla ilgili da açıklama geldi. Ilıcalı, Çağrı Atakan'ya yarışma kurallarını hatırlatarak, "Sinirini burada deşarj etme" diyerek uyarıda bulundu.





Survivor 2021’de Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Dün ekranlara gelen Survivor yeni bölümde iki takım arasında ilk olarak market oyunu için son yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele edildi. Kıran kırana geçen market ödülünün ardından iki takım arasında gergin anlar yaşandı. Ünlüler takımında gerginlik adaya da yansıdı.

SURVİVOR’DA MARKET OYUNU GÖNÜLLÜLER TAKIMI KAZANDI

Günün ilk oyununda iki takım market ödülünü alabilmek için mücadele ederken son ana kadar nefes nefese süren mücadelenin ardından kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi arasında bir ismi haftanın ilk eleme adayı olarak belirledi.

ÖYKÜ ÇELİK İLK ELEME ADAYI OLDU

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan isim gerçekleştirilen konseyin ardından belli oldu. Takım arkadaşları tarafından en çok ismi yazılan isim olan Öykü Çelik bu haftanın ilk eleme adayı oldu.


“KARARA SAYGI DUYUYORUM”

Öykü, “Bu karara saygı duyuyorum. Ben de sevdiğim halde güçsüz gördüğüm isimleri yazdım. Başka bir şey söylemek istemiyorum'” dedi.

ACUN ILICALI ÇAĞRI'YI UYARDI

Perşembe akşamı oynanan ödül oyunu sırasında Çağrı ve Dora arasında yaşanan kavga, eleme konseyinde gündeme geldi. Konseyde Acun Ilıcalı olayın taraflarına kavgayı sorarken, karşı takıma saldıran Çağrı'ya da uyarıda bulundu.

“FARKINDA MISIN, YOKSA BENİM Mİ SÖYLEMEM GEREKİYOR”


Çağrı'ya, kavgada gösterdiği tutumla ilgili fikirlerini soran ünlü televizyoncu; "Bu tartışma ile ilgili Çağrı sana bir parantez açmam gerekiyor. Senin Poyraz' bir hareketin var. O hareket hiç hoş bir hareket değil. O indir hareketindeki yaptığın hareket Survivor çerçevesi dışında bir hareket. Farkında mısın, yoksa benim mi söylemem gerekiyor?" dedi.

O anları fark etmediğini söyleyen Çağrı'ya Ilıcalı, bu kez "O anları sen biraz fark etmeye çalış mesela. Burası senin sinirinin deşarj yerin değil. Yarışma kuralları var. Bizim yarışmacı grubunda o enerjiyi hissetmeyelim. Senin elinle yaptığın hareket son derece fazla bizim standartlara göre..." diyerek uyarıda bulundu.

SALI GECESİ BELLİ OLACAK

Konseyin ardından Acun Ilıcalı takımları adalarına uğurladı. Survivor'da pazar ve salı akşamı da adayların belli olmasının ardından eleme konseyi gerçekleşecek. Survivor'dan elenen isim 2 Mart Salı gecesi belli olacak.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap