SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor All Star'da kim elendi?

26 Ocak 2024 Cuma - 11:37




TV8 ile Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı?





Survivor kim elendi sorusunda cevap için Sercan, Bozok, Turabi ve Özgür'ün eleme düellosu takip ediliyordu ancak şok açıklama her şeyi değiştirdi. Bu haftanın tüm eleme adayları kırmızı takım içinden çıktı. Hayal kırıklığına uğrayan ekip bireysel mücadelesine odaklandı. Öte yandan düello öncesi ödül için yarışan takımlar enerji ve moral depolamak istiyordu. Peki; 25 Ocak 2024 Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım aldı, adaya kim veda etti?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM ALDI?

Survivor All Star 2024 kırmızı ve mavi takımın mücadelesini gözler önüne seriyor. Dayanıklılık sınırlarının zorlandığı ödül oyunu tamamladı. Tüm eleme adaylarının çıktığı kırmızı takım son kez birlikte moral depolamak için mücadele etti.

Dakikalarca asılı kalan yarışmacılardan en dayanıklı olanları puanları kaptı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın tüm eleme adayları kırmızı takımdan çıktı. İşte, o isimler:

  • SERCAN

  • BOZOK

  • ÖZGÜR

  • TURABİ


SURVİVOR ELEME DÜELLOSU İÇİN ŞOK KARAR!

4 isim elenmemek için düelloya çıkıyordu ancak oyun öncesinde Murat Ceylan şok bir açıklamada bulundu.

Açıklamaya göre Bozok dizindeki sakatlık sebebiyle doktor kararı ile düelloya çıkamayacak. Ancak Bozok'un adaylığı düşmeyecek bir sonraki erkek elemesinde yeniden aday olarak düelloya çıkacak.

25 OCAK SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim açıklanmadı. Eleme Bozok'un sakatlığı nedeniyle iptal oldu. Düellonun 3 kişi olarak oynanması karar verildi ancak düelloda kaybeden bu hafta elenmeyecek.

Bir sonraki erkek elemesinde aday olarak düelloya çıkacak.

SURVİVOR'DA DÜELLOYU KİM KAZANDI, KİM KAYBETTİ?

Düelloda kazanan Turabi ve Özgür oldu. Sercan ise düellodan çıkamadı. Buna göre bir sonraki erkek eleme haftasında Sercan ve Bozok adaylar arasında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap