SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor’a Ronaldinho damgası!

Survivor’a Ronaldinho damgası!

22 Şubat 2024 Perşembe - 17:59




Survivor’a Ronaldinho damgası! Nagihan Karadere ile arasındaki diyalog güldürdü





Survivor All Star 2024 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'ın son bölümüne konuk oldu. Programda Nagihan Karadere ve Ronaldinho arasında gerçekleşen diyalog gülümsetti.Geçtiğimiz bölümde Acun Ilıcalı, Survivor'a Ronaldinho'nun katılacağını açıklamıştı.

Ilıcalı, "Ronaldinho ile birkaç yıldır görüşüyoruz. Geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi.Biraz sohbet ettik. Bizim yaptığımız işleri takip ediyor. Ona teklifte bulunup Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin dedim. Mest oldu hemen. Ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında olan Ronaldinho yarın sizlerle birlikte olacak." ifadelerini kullanmıştı.Dünya futbolunun önemli isimlerinden Ronaldinho Survivor All Star'da rüzgar estirdi. Daha önce 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanan başarılı futbolcu Survivor yarışmacılarıyla eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Yarışmacılar ve Acun Ilıcalı ile ayak voleybolu oynamaya gelen Ronaldinho, Nagihan'ı sakin olması gerektiği konusunda uyarmayı ihmal etmedi.Dominik'e geldiği için duygularından bahseden Ronaldinho, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim" dedi.Yarışmanın bazı bölümlerini izleyen futbolcu, son zamanlarda ettiği kavgalarla gündeme gelen Nagihan'a uyarı da bulunmayı ihmal etmeyerek "Programı takip ediyorum. Nagihan umarım biraz daha sakin olabilir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap