SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor 2020'de araba ödülünü kim kazandı?

Survivor 2020'de araba ödülünü kim kazandı?

26 Haziran 2020 Cuma - 11:38




Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de araba ödülü oyununu kazanan isim belli oldu. "Annenize Sorduk" adlı oyunda finale kalan Berkan ve Elif arasında arabayı kazanan isim 3 turun sonunda belirlendi. İşte Survivor'da rakibini yenerek arabayı kazanan isim.





TV8 ekranlarının yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in yeni bölümünde araba ödülü için nefes kesen bir mücadele yaşandı. Araba ödülünün 3 turluk etabında Berkan ve Elif kıyasıya mücadele etti.

15 soruluk yarıştan Elif Yıldırım Gören ve Berkan Karabulut, 13 doğru yaparak galip ayrıldı. Finale kalan ikili, lüks araç için mücadele etti.

Murat Ceylan'ın sorularını yönelttiği oyunda yarışmacılar, Acun Medya'nın yarışmacıların annelerine onların sevip sevmedikleri şeyleri tahmine dayalı bir oyun ekranlara geldi. Eğlenceli ve bir o kadar da şaşırtıcı cevapların alındığı yarışmada kazanan isim oldukça güzel bir otomobilin sahibi oldu. 

2-2'ye gelen skorun ardından oyunu kazanan isim Elif oldu. Elif böylelikle Survivor'daki 2. arabasını kazandı. 



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap