SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor 2020 yarışmacıları kim belli oldu!

Survivor 2020 yarışmacıları kim belli oldu!

08 Şubat 2020 Cumartesi - 12:16




Tv8 ekranlarında yayımlanacak olan Survivor 2020 için geri sayım başladı. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarışacağı mücadelede kimlerin yer alacağı açıklandı.





Acun Ilıcalı'nın herkes tarafından ilgiyle izlenen programı Survivor Türkiye, TV8 ekranlarında yayımlanmak için artık gün sayıyor. Heyecanla beklenen yarışmanın yarışmacıları ise herkes tarafından büyük merakla bekleniyordu. Çekimlerinin önümüzdeki hafta başlayacak olan Survivor, bu sene ünülüler ve gönüllüler konseptiyle yer alacak. 
İki takıma ayrılacak yarışmacılar 5 ay sürecek zorlu bir mücadeleye girecek. Survivor 2020'de ünlüler ve gönüllüler takımında yarışacak isimlerden birçoğu da belli oldu. 
Survivor 2020'nin açıklanan ilk yarışmacısı Çok Güzel Haraketler Bunlar ile tanınan oyuncu Ersin Korkut olmuştu. Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni olan Ersin Korkut, Survivor'da ünlüler takımında mücadele edecek.
Survivor'ın 2005 yılında yayımlanan sezonunda birinciliği göğüsleyen Uğur Pektaş ise aradan geçen zamanın ardından yeniden Survivor'da yerini aldı. 
Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta Bursaspor ve Galatasaray'da forma giymiş olan futbolcu Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020 kadrosunda olacağını belirtti ve kendisine başarılar diledi.



Sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in yakın arkadaşı olan DJ Cemal Can Sever de ünlüler arasındaki yerini aldı. 
Yine TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye yarışmasında herkesin ilgisini kazanan Yasin Obuz'da Survivor'a transfer oldu. 
Ünlü oyuncu Tuğba Melis Türk de iddialı olmadığını söylese de dikkat çeken bir Survivor yarışmacısı olacak gibi duruyor. 
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Nisa Bölükbaşı, Makbule Karabudak, Meryem Kasap, Elif Gören de Survivor'da gönüllüler takımında yarışacak isimlerden bazıları oldu.
Öte yandan TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2020 ünlüler gönüllüler 16 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Survivor ilk olarak haftada 4 akşam ekranlarda olacak. 5 ay sürecek olan zorlu maratonun finali ise Haziran ayında yapılacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap