SON DAKİKA



Haber > Medya > Soygun dizisi Lupin'in seti soyuldu

Soygun dizisi Lupin'in seti soyuldu

06 Mart 2022 Pazar - 15:35




Netflix'te yayınlanan ve bir hırsızın hikayesini anlatan Lupin dizisinin çekimleri sırasında maskeli hırsızlar seti basıp ekipmanları çaldı.





Çekimleri Paris'te devam eden Netflix yapımı Lupin dizisinin setinde başrol oyuncusu Omar Sy’ın sahnesi çekilirken büyük bir hırsızlık olayı yaşandı.
Fransız basınındaki haberlere göre, yaklaşık 20 kişilik maskeli grup, ellerinde havai fişeklerle, Nanterre'de devam eden dizi setini bastı. Aralarında başrol oyuncusu Omar Sy’ın da bulunduğu set ekibini tehdit eden saldırganlar; kamera, kayıt cihazı, ışık ve ses cihazları gibi malzemeleri de yanlarına alarak kaçtı. Soygunda yaklaşık 300 bin euro değerinde malzemenin çalındığı açıklandı. Polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.

THE CROWN DİZİSİNİN SETİ DE SOYULMUŞTU

İngiliz Kraliyet Ailesi’ni konu alan The Crown dizisinin seti de geçtiğimiz hafta soyulmuştu. Dizide kullanılan mücevherler ile antika eşyalar üç ayrı kamyonda tutuluyordu. Hırsızlar 200 bin dolar değerinde 200 parça değerli eşyayı çaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap