SON DAKİKA



Haber > Medya > Şov yapayım derken canlı yayında öldü!

Şov yapayım derken canlı yayında öldü!

03 Kasım 2023 Cuma - 14:42




Dev yılan ile şov yapan talihsiz adamın boynunu yılan böyle kırdı





Hindistan'da yaygın olarak görülen yılan şovları bu sefer can alıyordu. Sosyal medyada paylaşılan korkunç görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı. Bir adamın eline aldığı dev yılan dehşet saçtı. Kamera karşısında şov yapmak isteyen adam yılanın hamlesiyle yere yığıldı. Gerisi korkunç! Dev yılan adamın boynunu tek sıkışta kırdı. İşte o korkutan görüntüler...

Yılanlarla şov yapmak isteyen genç adam az daha canından oluyordu. Kamera karşısında dev yılanı boynuna saran adam, yılanın tek hamlesi ile yere yığıldı. Şov yapayım derken canlı yayında öldü! Kamera arkasındaki arkadaşları korkudan ne yapacaklarını şaşırdı. Adamı yere yığan yılan hemen oradan uzaklaşarak kaçtı.

ŞOV YAPIM DERKEN CANINDAN OLDU

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise herkesi şoke etti. Hindistan'da kamera karşısında dev yılanla şov yapmak isteyen adam canından oldu. Dev pitonu boynuna saran adam, yılanın sıkı sıkı sarmasıyla bir anda yere yığıldı.

DEV YILAN ADAMIN BOYNUNU KIRDI

Yılanın boynunu sarmasıyla nefes alamayan genç adam, yılandan kurtulmak için dakikalar boyunca çabaladı. En son dayanamayan genç adam bir anda yere yığıldı. Kamera arkasında olan arkadaşları ise hemen yardıma koşarak yılanı adamdan ayırmaya çalıştı. O korku dolu anlarda genç adamın boynu kırılmıştı.

BİR DAHA YERDEN KALKAMADI

Arkadaşlarının yardımıyla yılan adamın boğazını bıraktı. Dev yılan olay yerinden hemen kaçarak uzaklaştı ancak genç adam bir daha ayağa kalkamadı. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap