SON DAKİKA



Haber > Medya > Sen Çal Kapımı'nın yıldızından tepki

Sen Çal Kapımı'nın yıldızından tepki

20 Ocak 2021 Çarşamba - 13:32




FOX TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’da Aydan karakterini canlandıran Neslihan Yeldan, sosyal medya hesabından oğlunun örnek alınması gerektiğini ifade eden bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımına sosyal medyada tepki gösterildi.





Başrollerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan karakterini canlandıran Neslihan Yeldan’a sosyal medyada tepki yağdı. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan başarılı oyuncu, oğlunun örnek alınması gerektiğini ifade eden bir paylaşım yaptı.

Sen Çal Kapımı'nın Yıldızından Tepki Çeken Paylaşım!

Yeldan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Ne Hande'yi tanıyor, ne Kerem'i. Onları sadece iş arkadaşım olarak biliyor. Diziyle yatıp kalkmıyor, konu onu strese sokmuyor. Hayatına sakin bir şekilde devam ediyor. Dil öğreniyor, belgesel izliyor, tarihi inceliyor. Instagram'da fotoğrafını koymamı tabi ki istemiyor. Bir hesabı da yok. Kendi dünyasında. Onu ben bile örnek almalıyım bazen”

Sen Çal Kapımı'nın Yıldızından Tepki Çeken Paylaşım!

 


Yeldan’ın bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu. Bir sosyal medya kullanıcıs ünlü oyuncunun paylaşımıyla ilgili, “Biz niye Neslihan Yeldan’ın çocuğunu örnek alıyoruz bu arada? Buradaki herkes işinde gücünde, okulunda, bir sürü derdi ve sorumluluğu olan insanlar, iki saat kafa dağıtmak için dizi izliyorlar diye kimse kimseyi küçük göremez. Beğenmeyen yapmasın dizi, zorla mı çalıştırıyorlar?” ifadelerini kullandı.

 

Sen Çal Kapımı'nın Yıldızından Tepki Çeken Paylaşım!

Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in fotoğrafını paylaşarak, “Ne bir defa fanları terslediklerini gördüm ne de magazincileri. Biz ne istiyorsak onu yapmaya çalıştılar. Ama biz böyle güzel insanları desteklediğimiz için tersleniyoruz Neslihan tarafından. Ama siz her şeye değersiniz. İyi ki siz” yorumunu yaptı.

Sen Çal Kapımı'nın Yıldızından Tepki Çeken Paylaşım!

Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Yeldan, bir takipçisine verdiği yanıtla konuya açıklık getirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap