SON DAKİKA



Haber > Medya > Sen Çal Kapımı dizisi yayın akışından kaldırıldı

Sen Çal Kapımı dizisi yayın akışından kaldırıldı

08 Nisan 2021 Perşembe - 09:17




Başrollerinde güzel oyuncu Hande Erçel ve başarılı oyuncu Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili şaşkına çeviren bir karar alındı. Sen Çal Kapımı 39. Bölüm fragamanı yayınlanmasına rağmen dizi yayın akışından kaldırıldı.





Sen Çal Kapımı güçlü oyuncu kadrosu ile dizi sezonuna hızlı bir giriş yaptı ancak reyting sıralamasında bir türlü istenilen başarı elde edilemedi.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi usta oyuncuların rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarının karşısına Cumartesi akşamları çıkmaya devam ediyor.

İddialar peş peşe geldi

Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Kuzey Yıldızı Aşk gibi iddialı rakiplerinin gerisinde kalan Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyordu.

Dizinin bugüne kadar final yapmamasının arkasındaki tek gerçek ise hiç şüphesiz Hande Erçel ve Kerem Bürsin.

Sen Çal Kapımı dizisi Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin güzel uyumu ile ayakta kaldığını çok açık.

Sen Çal Kapımı hayranlarını daha fazla heyecanlandırmadan yaşanan son gelişmeleri açıklayalım.

Sezon finali yapacaktı

Bilindiği üzere Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Sen Çal Kapımı dizisi sezon finali yapacaktı.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile güzel oyuncu Hande Erçel'in başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta sezon finali ile hayranlarının karşısına çıkacaktı.

Koronavirüs vakası

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle sete verilen zorunlu ara, final bölümünü bir hafta sonraya erteledi. 

Fox TV’den açıklama

Yapılan paylaşımda “Sette yaşanan covid vakaları sebebiyle sezon finali bölümü bu hafta ekrana gelemeyecek. Sezon finali bölümümüz haftaya yayında olacak, anlayışınız için teşekkür ederiz. Yeni sezonumuzla Haziran’da bir aradayız” ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap