SON DAKİKA



Haber > Medya > Sema Aydemir müdür yardımcısı oldu!

Sema Aydemir müdür yardımcısı oldu!

21 Ağustos 2023 Pazartesi - 16:36




Survivor'da hırslı yapısı ve başarılı performansıyla göz dolduran milli atlet Sema Aydemir, yarışmayı geride bıraktı. Eski mesleğine geri döndüğünü açıklayan ünlü isim, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.





2017 ve 2018 yılında Survivor ünlüler kadrosunda yer alan milli atlet Sema Aydemir, 2022 yılında da Survivor All Star'a katılıp programa renk katmıştı.

Gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Aydemir, yarışmayı geride bıraktı. Bir okulda müdür yardımcısı olarak göreve başladığını duyuran milli sporcu paylaşımıyla dikkat çekti:

"BU KADAR MİNNOŞ BİR MÜDÜR YARDIMCISI GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Bu kadar minnoş bir müdür yardımcısı gördünüz mü hiç? Hayırlısıyla görevime geri döndüm, yeni eğitim öğretim yılı hepimiz için çok güzel geçsin. Öğrencilerimle tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.


SEMA AYDEMİR KİMDİR?


Sema Aydemir, 1985 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Milli sporcu olarak katıldığı 400 metre engelli yarışlarda kısa mesafe koşucusu olarak tanınan Sema Apak, 54 kilo ağırlığında ve 1.69 metre boyundadır. 32 yaşında olan başarılı yarışmacı ve milli atlet Sema 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap