SON DAKİKA



Haber > Medya > Sefirin Kızı 26. Bölüm Fragman - Sancar Nare'yi serbest bırakıracak mı?

Sefirin Kızı 26. Bölüm Fragman - Sancar Nare'yi serbest bırakıracak mı?

29 Ekim 2020 Perşembe - 11:27




Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Seferin Kızı'nda 25. yeni bölüm heyecanı yaşanıyor! Diziseverleri ekran başına kilitleyen dizide bu hafta neler olacak merakla bekleniyor. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, 26 Ekim Pazartesi akşamı 25. yeni bölümü ile ekranlara geliyor!





Yayınlanan yeni bölüm fragmanları izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı, yeni bölümde neler olacak?Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tüm detaylar haberimizde...

SEFİRİN KIZI 25. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEFİRİN KIZI DİZİSİNİN KONUSU

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.


Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

SEFİRİN KIZI 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap