SON DAKİKA



Haber > Medya > Savaşçı dizisine yılın transferi

Savaşçı dizisine yılın transferi

16 Aralık 2020 Çarşamba - 11:46




Berk Oktay'ın bıraktığı dizi Savaşçı'ya Tamer Karadağlı transfer oldu. Karadağlı, hayranlarına müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu.





FOX TV ekranlarının özlenen dizisi Savaşçı, yaşadığı krizlerin ardından yeniden ekranlarda yerini alacak. Berk Oktay'ın başrol olduğu Savaşçı dizisinden FOX TV'nin bir başka dizisi Yasak Elma'ya gitmesiyle başrol krizi yaşanmıştı. 
Savaşçı Berk Oktay'ı aratmayacak bir transfer gerçekleştirdi. Uzun yıllar televizyon ekranlarında Çocuklar Duymasın'ın 'Taş fırın erkeği' olarak seyirci karşısına çıkan Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinin kadrosuna katıldı. 
Tamer Karadağlı sosyal medya hesabı Instagram'dan sevenlerine müjdeli haberi duyurdu. Ünlü oyuncu, 'Göktürk Albay geliyor... Bekleyin...' notunu düştüğü paylaşımı ile Fox TV'nin fenomen dizisi Savaşçı kadrosuna katıldığını açıkladı. 
Fox TV'nin pazar akşamları seyirci ile buluşan Savaşçı dizisinin yeni karakteri olarak ekranlarda göreceğimiz Tamer Karadağlı uzun süredir herhangi bir yapımda yer almıyordu. Başarılı oyuncunun bu haberi sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı. 
Limon Film'in Göktürk Albay karakteri için ünlü oyuncuya teklif götürdüğü biliniyordu. Uzun süren bu bekleyiş ünlü oyuncunun paylaşımıyla son buldu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap